Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tom Hanks sanoo panostaneensa satasen Valioliigan superyllättäjään – tulossa olisi puolen miljoonan voitto

Urheilu
 
Lucas Jackson / Reuters
Tom Hanks sanoo luottaneensa Leicesterin voittoon Valioliigassa.
Tom Hanks sanoo luottaneensa Leicesterin voittoon Valioliigassa. Kuva: Lucas Jackson / Reuters

Edelleen Hollywoodin nimekkäimpiin näyttelijöihin kuuluva Tom Hanks on seurannut surullisin mielin tämän kauden jalkapallon Englannin Valioliigaa, sillä miehen suosikkijoukkue Aston Villan putoaminen Mestaruussarjaan varmistui jo hyvissä ajoin.

Hieman iloa on sen sijaan tuonut superyllättäjä Leicesterin menestys. Kun sarjasta on jäljellä kolme kierrosta, tarvitsee joukkue vain kolme pistettä mestaruuden varmistamiseksi.

Kauden alussa ”Kettujen” voitosta annettiin jopa 5 000:n kertoimia, ja Hanks kertoo BBC:lle, että hän panosti Leicesterin mestaruuteen.

”Panin satasen Leicesterille, joten enköhän minä pärjää”, Hanks kuittaa toimittajalle, joka tiedustelee miehen tunteita Aston Villasta.

Kun toimittaja epäilee Hanksin sanoja, tämä vastaa vain ”ehkä panin, ehkä en”.

Jos Hanks on todellakin panostanut sata puntaa, saa hän muhkeat puoli miljoonaa, jos Leicester pitää ykköspaikkansa loppuun asti.

Vaikka Hanksin kommentit jättävät miehen oman tilanteen lopulta auki, on varmaa, että Britanniassa löytyy joukko ihmisiä, jotka odottavat Leicesterin mestaruutta rahat mielessään.

BBC:n laskelmien mukaan brittiläiset vedonlyöntiyhtiöt joutuvat nimittäin maksamaan yhteensä noin 10 miljoonaa puntaa (noin 12,7 miljoonaa euroa), jos Leicester pitää johtonsa kauden loppuun asti.

”Kettujen” mestaruudesta annettiin syksyllä jopa 5 000:n kertoimia. Esimerkiksi Ladbrokesilla vetoa Leicesterin mestaruuden puolesta löi 47 ihmistä, joista 23 on jo lunastanut voittonsa alhaisemmilla kertoimilla, mutta 24 vedonlyöjää odottaa todellista jättipottia.

”Leicesterin voitto olisi vedonlyöntihistorian suurin järkytys. Se olisi huonoin lopputulos meille, ja ylivoimaisesti suurin maksamamme voittosumma”, Alex Donohue Ladbrokesista kommentoi BBC:lle.

Darren Staples / Reuters
Leicester on kolmen pisteen päässä Valioliigan kaikkien aikojen yllätyksestä.
Leicester on kolmen pisteen päässä Valioliigan kaikkien aikojen yllätyksestä.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?