Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Rosbergin etumatka ei masenna Räikköstä: ”Hyvä hänelle, ei siinä mitään”

Urheilu
 
ALY SONG / Reuters
Nico Rosberg johtaa MM-sarjaa. Kimi Räikkönen on neljäntenä 47 pisteen päässä.
Nico Rosberg johtaa MM-sarjaa. Kimi Räikkönen on neljäntenä 47 pisteen päässä. Kuva: ALY SONG / Reuters

Vuosi sitten Kimi Räikkösellä oli 24 pistettä kolmen kisan jälkeen. Nyt koossa on neljä pistettä enemmän. Ferrarin suomalaiskuski kiisti kuitenkin olleensa paremmassa vireessä tänä keväänä.

”Eihän se siltä näytä. Nyt voisi olla paljon paremmin, mutta meillä on ollut muutamia hankaluuksia avauskisoissa. Onneksi olemme sentään saaneet jotain pisteitä mukaan”, Räikkönen totesi Ferrarin lehdistötilaisuudessa.

”Tavoite on aina ajaa paremmin, ja siihen pyrimme nyt tänä viikonloppunakin. Jos saisimme normaalin viikonlopun ilman pulmia, toivottavasti se näkyy sitten hyvänä lopputuloksena kisassa.”

”Kausi on kuitenkin vasta alkupuolellaan. Teemme töitä, ja edistymme koko ajan”, Räikkönen korosti.

Nico Rosberg on karannut Räikköseltä jo 47 pisteen päähän.

”Nico on ollut niitä harvoja kuskeja, jolla on ollut hyvin puhtaat ja hyvät kisat. Hän on voittanut kaikki kolme kisaa aika helposti. Hyvä hänelle. Ei siinä mitään. Yritämme lyödä hänet, Mercedeksen ja kaikki muutkin.”

”Meidän on vaan painettava eteenpäin, ja kuten sanoin, vielä on aikainen vaihe tästä kaudesta, ja vaikka ero on aika suuri, meillä on yhä paljon kisoja edessämme.”

Fanit odottavat vesi kielellä, että Mercedeksen ennustukset Ferrarin noususta voittotaistoon toteutuvat. Kuinka luottavaisesti Räikkönen suhtautuu näihin puheisiin?

”On selvää, että meillä on töitä tehtävänä, ja on tietyt asiat, joita meidän täytyy parantaa, mutta uskon meillä olevan hyvä paketti, ja menen hyvillä mielin kisaviikonloppuihin. Pienet yksityiskohdat voivat tehdä suurenkin eron tuloksiin, ja meidän olisi saatava paras irti siitä, mitä meillä on käytettävissämme.”

”Aina on parannettavaa, on aina jotain, mikä auttaa ajamaan paremmin, kun kaikki pikkujutut saavat kaikki pienet yksityiskohdat toimimaan yhdessä, se on tärkeä tekijä menestykseen.”

Ferrarin kuljettajat törmäsivät Kiinan kisan ensimmäisessä mutkassa. Antoiko paikalla ollut Ferrarin pääjohtaja Sergio Marchionne siitä jotain palautetta?

”En ole nähnyt häntä kisan jälkeen. Tietenkään sellainen törmäys ei ole toivetilanne kenellekään, mutta se kuuluu kilpa-ajamiseen. Nyt se on mennyttä, ja maksoihan se meille aika lailla, mutta pystyimme toipumaan kohtuullisen hyvin, joten ei se mikään katastrofi ollut.”

”Emme koskaan halua onnettomuuksia kenenkään kanssa – ja kaikkein vähiten meidän kahden välille. Jos niin vain käy. Sellaista voi sattua, kun samaan aikaan parikymmentä autoa ottaa yhteen ensimmäisissä mutkissa, Räikkönen evästi.”

Ferrarin moottoripäivitys puhuttaa myös.

”Meillä on moottorin suhteen suunnitelma, kuten oli viime vuonnakin, että jotain juttuja tehdään johonkin aikaan parantaaksemme sitä tuomalla uusia osia joihinkin kisoihin. Suunnitelma on samanlainen, ja seuraamme sitä.”

”Tekeekö se suuren eron? En tiedä. Ei minulla ole vikaa moottorissa. Se on vain uusi päivitysversio, enkä tiedä, millainen siitä tulee. Sitten sen näkee”, Räikkönen kuittasi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!