Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Simulaatio EM-jalkapallosta kertoo: Zlatanin joukot jäävät jumboksi, Espanja häviää finaalin

Urheilu
 
Fredrik Sandberg / TT
Zlatan Ibrahimovic yrittää johdattaa Ruotsin jatkoon EM-kisojen alkulohkosta.
Zlatan Ibrahimovic yrittää johdattaa Ruotsin jatkoon EM-kisojen alkulohkosta. Kuva: Fredrik Sandberg / TT

Jalkapallon EM-kisojen alkuun on enää kuusi viikkoa, ja kisoihin osallistuvien maiden valmistelut ovat jo täydessä käynnissä, kun sarjojen viimeiset ottelut ovat vielä pelaamatta.

Maailmanrankingissa sijalla 36 oleva Ruotsi arvottiin E-lohkoon, jossa se joutuu taistelemaan jatkopaikasta Belgian (2.), Italian (15.) ja Irlannin (31.) kanssa.

Zlatan Ibrahimovicin tähdittämälle joukkueelle on luvassa tukalia hetkiä ja jääminen lohkojumboksi, jos on uskominen jalkapallotilastoja analyyseja tarjoavaa Gracenote Sportsia.

Yritys on tilastotietoihinsa perustuen simuloinut turnauksen pelit 10 000 kertaa, ja tulos tuskin miellyttää länsinaapurissa. Gracenoten mukaan lohkon voittaa Belgia ennen Italiaa ja lohkokolmosena jatkoon etenevää Irlantia. Ruotsille koittaa siis aikainen kotimatka.

Simulaation mukana EM-finaalissa kohtaavat hallitseva mestari Espanja ja isäntämaa Ranska, ja loppuottelu päättyy isäntien juhlaan.

Jalkapallon EM-kisat pelataan Ranskassa 10.6.–10.7. Turnauksessa on kuusi alkulohkoa, joiden kaksi parasta ja neljä parasta lohkokakkosta selviävät neljännesvälieriin.

Lähde: Aftonbladet

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?