Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Räikkönen hoiti Vettelinkin kotiläksyt

Urheilu
 
MAXIM SHEMETOV / Reuters
Kimi Räikkösellä riittää edelleen luottoa Ferrariin.
Kimi Räikkösellä riittää edelleen luottoa Ferrariin. Kuva: MAXIM SHEMETOV / Reuters

Ei saanut Ferrari toivomaansa puhdasta harjoituspäivää vieläkään. Kimi Räikkönen haki kolme tuntia turhaan toimivia säätöjä autoonsa, ja Sebastian Vettel menetti lähes koko toisen ajojakson elektroniikkavian pysäyttämänä.

”Eihän tämä ihanteellinen avaus ollut. Oli taas yksi niitä päiviä, kun joutuu kamppailemaan rengaspuolen haasteissa, eikä saa autoa menemään niin kuin haluaa”, Räikkönen sanoi.

”En saanut yhtään kunnon kierrosta, mutta onneksi on vasta perjantai ja harjoitustuloksilla ei ole merkitystä. Olen varma, että pystymme parantamaan paljon lauantaina.”

”Uusi moottori ja uudet osat autossa ovat tähän asti toimineet hyvin. Emme käyttäisi uusia osia, jos emme uskoisi niiden parantavan autoa”, Räikkönen julisti.

Vettel oli tallikaveriaan nopeampi kummallakin ajojaksolla, vaikka pystyi ajamaan yhteensä vain 29 kierrosta.

”Meille tuli elektroniikkavika, mutta olen varma, että se kyllä saadaan korjatuksi. Ikävä menettää niin paljon ajoaikaa, ja varsinkin iltapäivän pitkät vedot kisavirityksessä, jotka olisivat näyttäneet, miten kilpailukykyisiä olemme tällä radalla. Kimi teki tiimin kotiläksyt, eikä se näyttänyt huonolta.”

”Venäjällä tiedämme suurin piirtein, mitä on odotettavissa. Voin yhä oppia aika paljon muiden tekemisistä näissä harjoituksissa. Aika-ajossa meillä on vielä jotain hommia parantaaksemme sitä. Auto tuli koko ajan paremmaksi”, Vettel summaili.

Ferrari päätti vaihtaa Vettelin autoon vaihdelaatikon, joten hän saa viiden lähtöruudun rangaistuksen sunnuntain kisaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?