Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Fredrik Lassas palaa Saksasta HIFK:n paitaan: ”Pelipaikan ottaminen ei missään tapauksessa helppoa”

Lassas pelasi viime kaudella HIFK:ssa 25 ottelua Veikkausliigassa.

Urheilu
 
Vesa Koivunen
Fredrik Lassas teki viime kaudella Veikkausliigassa yhden maalin.
Fredrik Lassas teki viime kaudella Veikkausliigassa yhden maalin. Kuva: Vesa Koivunen

Helsingin IFK:n keskikenttä vahvistuu, kun joukkue saa takaisin vuoden alussa FC Kölnin organisaatioon siirtyneen Fredrik Lassaksen.

”Palaan HIFK:n riveihin todella motivoituneena ja hyvällä fiiliksellä. Tuntuu, että olen fyysisesti parhaassa mahdollisessa kunnossa ja olen heti valmis auttamaan joukkuetta”, Lassas kertoo seuran verkkosivulla.

Lassas, 19, siirtyi tammikuussa lainasopimuksella Saksan Bundesliigassa pelaavan FC Kölnin organisaatioon. Hän pelasi alkukauden ajan seuran reservijoukkueessa Saksan 4. korkeimmalla sarjatasolla Regionalligassa.

”Saksassa kaksinkamppailupelaaminen oli fyysistä ja pelitempo oli kova. Sain sieltä runsaasti kovuutta omaan pelaamiseeni. Se oli juuri se asia, jota tarvitsen lisää kehittyäkseni entistä paremmaksi jalkapalloilijaksi”, Lassas sanoo.

HIFK:n urheilutoimenjohtaja Henri Määttä näkee Lassaksen monipuolisena pelaajana, joka tulee vahvistamaan joukkuetta.

”Nuorelle pelaajalle peliaika on kaikista tärkeintä tässä vaiheessa uraa. Freda tulee takaisin erittäin motivoituneena ja hyvässä kunnossa, sillä Saksassa kausi on loppupuolella”, HIFK:n urheilutoimenjohtaja Henri Määttä kertoo.

Lassas pelasi viime kaudella HIFK:ssa 25 ottelua Veikkausliigassa, joissa Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen keskikenttäpelaaja teki yhden maalin ja antoi kolme maalisyöttöä.

”Henkilökohtainen tavoitteeni on lyödä itseni lopullisesti läpi laatupelaajana Veikkausliigassa. Haluan pelata elämäni onnistuneimman kauden ja olla isossa osassa joukkueen menestyksessä.”

”Meillä on todella laadukas joukkue ja pelipaikan ottaminen ei missään tapauksessa ole helppoa vaan se vaatii jatkuvaa onnistumista peleissä ja treeneissä”, Lassas toteaa.

HIFK sijoittui viime kaudella sarjataulukossa seitsemänneksi. Nyt tähtirinnat ovat viiden pelatun ottelun jälkeen neljäntenä saldona kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio.

”Haluan ehdottomasti parantaa viime kauden sijoitusta ja mennä jopa neljän parhaan joukkoon. Meidän tulee pelata jokaisessa pelissä sellaisella tasolla, että pystymme voittamaan ja haastamaan jokaisen vastustajan”, Lassas kertoo.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!