Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HSTV:n Kottilat: Kumpi onnistuu Bayern vai Real Madrid?

Urheilu
 
HSTV:n Kottilat: Kumpi onnistuu Bayern vai Real Madrid?
HSTV:n Kottilat: Kumpi onnistuu Bayern vai Real Madrid?
HSTV:n futisveljekset Mika ja Santtu Kottila käyvät tällä viikolla läpi Mestarien liigaa, jossa pelataan välierien toiset osaottelut. Pep Guardiola tarvitsee jatkopaikan Bayernille tai muuten aikakausi Saksassa on ollut pettymys. Vastaavasti Real Madrid voi pelastaa koko kautensa, mikäli se onnistuu Mestarien liigassa.

HSTV:n futisveljekset Mika ja Santtu Kottila nostavat tuttuun tapaan esiin tämän viikon kiinnostavimmat futistärpit. Mestarien liigassa pelataan välierien toiset osaottelut ja marginaalit ovat pieniä. Pep Guardiola tarvitsee jatkopaikan Bayernille tai muuten aikakausi Saksassa on ollut pettymys. Vastaavasti epätasapainoisen kauden pelannut Real Madrid voi pelastaa koko kautensa, mikäli se onnistuu Mestarien liigassa.

Englannissa pelataan noususta Valioliigaan ja sen mukana tuomista noin 150 miljoonan euron tuloista. Kolme kärkijoukkuetta ovat rinta rinnan, kun viimeinen kierros viikonloppuna koittaa: kaksi seuraa saavuttavat suoran nousupaikan ja kolmas joukkue ”joutuu” raastavaan jatkokarsintaan.

Tämän viikon jaksossa debyyttinsä ohjelmassa tekee Kottiloiden ” Äänimies ”. Kovaksi Real Madridin kannattajaksi tunnustautuva Äänimies pääsee vihdoin kertomaan oman näkemyksensä Realin kaudesta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?