Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ronaldo hakee maaliennätystä kauden tärkeimmässä pelissä

Manchester City yrittää tahrata Real Madridin häikäisevän kotisaldon.

Urheilu
 
Juan Medina / Reuters
Cristiano Ronaldo on tehnyt jo 16 maalia tämän kauden Mestarien liigassa.
Cristiano Ronaldo on tehnyt jo 16 maalia tämän kauden Mestarien liigassa. Kuva: Juan Medina / Reuters

Real Madrid saa mukaan suurimman tähtensä Cristiano Ronaldon, kun joukkue kohtaa kauden toistaiseksi tärkeimmässä ottelussaan Manchester Cityn.

Mestarien liigan välierien ensimmäinen osa Manchesterissa päättyi maalittomana, ja tehomiehensä mukaan saavan Real lähteekin toiseen osaotteluun ennakkosuosikkina.

Ottelussa on valtava panos, sillä Mestarien liiga on kummallekin joukkueelle käytännössä ainoa mahdollisuus voittaa jotain tällä kaudella.

City joutuu taistelemaan Valioliigassa loppuun asti Mestarien liigan karsintoihin oikeuttavasta neljännestä sijasta, ja Real jäänee Barcelonan ja Atlético Madridin jälkeen kolmanneksi Espanjan liigassa.

Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidane myöntää ottelun tärkeyden.

”On katastrofi, jos emme selviä finaaliin. Tästä pelistä tulee vaikeampi kuin ensimmäisestä, koska kaikki tietävät, että ottelupari ratkeaa nyt”, Zidane kommentoi Uefan verkkosivulla.

”Tiedämme kärsivämme ensimmäisestä viimeiseen minuuttiin, mutta meidän pitää olla kärsivällisiä ja rauhallisia.”

Real on ollut kotikentällään vakuuttava, ja takareisivammasta toipuneen Ronaldon paluu vankistaa entisestään valkopaitojen uskoa finaalipaikkaan.

Joukkue on voittanut kaikki viisi kotiotteluaan tämän kauden Mestarien liigassa yhteismaalierolla 18–0, joten Valioliigassa epätasaisesti esiintyneelle Citylle voi ennustaa vaikeuksia.

Cristiano Ronaldo on Mestarien liigan kaikkien aikojen paras maalintekijä 93 maalillaan. Tällä kaudella hän on tehnyt jo 16 maalia, millä hän on vain yhden osuman päässä kaudella 2013–14 tekemästään kilpailun ennätyksestä.

”Cristiano on sataprosenttisessa kunnossa. Hän on pelaaja, joka huolehtii itsestään ja palautuu vammoista nopeasti”, Zidane kommentoi tähtipelaajansa tilannetta.

Cityn tilannetta hankaloittaa joukkueen tärkeän pelintekijän David Silvan todennäköinen poissaolo. Joukkueen jatkohaaveet lepäävät pitkälti tiukassa puolustuksessa ja nopeissa vastahyökkäyksissä, joiden päättäjänä Sergio Aguero on maailman eliittiä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!