Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Paatelaisen pesti Dundeessa päättyi putoamiseen ja potkuihin

Urheilu
 
Kimmo Räisänen
Mika-Matti ”Mixu” Paatelainen erotettiin Suomen maajoukkueen päävalmentajan paikalta viime kesänä.
Mika-Matti ”Mixu” Paatelainen erotettiin Suomen maajoukkueen päävalmentajan paikalta viime kesänä. Kuva: Kimmo Räisänen

Mixu Paatelaisen ura jalkapallovalmentajana ei ota tuulta siipien alla. Skotlannin valioliigasta putoava Dundee United vahvisti keskiviikkona, ettei Paatelainen jatka seurassa.

Paatelaisen potkuista kertoo muun muassa paikallinen The Courier verkkosivuillaan.

Suomalaisluotsin vuosi 2015 oli vauhdikas. Hän sai potkut Suomen maajoukkueen päävalmentajan pestistä kesäkuussa, kun Huuhkajat hävisi Unkarille ja menetti viimeisetkin mahdollisuudet päästä EM-kisoihin.

Dundee Unitedissa Paatelainen aloitti lokakuussa. Joukkue oli jo tuolloin sarjataulukon pohjilla, eikä Paatelainen saanut ajoittaisista piristymisistä huolimatta sarjapaikkaa pelastettua. Cupissa joukkue eteni aina välieriin saakka, kunnes Hibernian pudotti sen rankkarikisan jälkeen.

Paatelaisesta saatiin otsikoita myös Dundeen paikallisotteluiden jälkeen. Maaliskuussa Dundee FC:n fanit ottivat suomalaisen hampaisiinsa ja tämä vastasi pilkkahuutoihin eleillä. Tapaus vei Paatelaisen kurinpitokäsittelyyn ja hän sai ehdollisen toimitsijakiellon.

Myös Dundee Unitedin putoamisen ja Paatelaisen potkut sinetöinyt ottelu oli Dundee FC:tä vastaan maanantaina. FC:n fanit huomioivat Paatelaisen rangaistuksen ja vastustajan kurimuksen sonnustautumalla Paatelaista esittäviin naamareihin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!