Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Alavireisen HIFK:n hyvät hetket vähissä: ”Liikaa tuntuu kolisevan omissa”

VPS:n aggressiivinen prässi sekoitti IFK:n pelinrakentelun.

Urheilu
 
Henrik Högdahl
Rio Gandara / HS
Pekka Sihvola
Pekka Sihvola Kuva: Rio Gandara / HS
VPS–HIFK 3–1

Vaasa

Alavireinen HIFK taipui Vaasassa.

VPS siirtyi nopeasti johtoon jopa hieman erikoisella tavalla, kun puolustaja Kevin Peth pääsi täysin vapaasti etenemään ja täräyttämään raitapaidat johtoon.

VPS:n aggressiivinen prässi sekoitti IFK:n pelinrakentelun, eivätkä punapaidat saaneet huonokuntoisella varakentällä pe­liään kunnolla rullamaan.

IFK:n kuittaus tuli kuitenkin nopeasti, kun Pekka Sihvola pelattiin nopeilla syötöillä oikealta laidalta maalintekoon alle vartin pelin jälkeen. Viimeisen syötön kuvioon tarjoili Joni Korhonen.

Tähän jäivät kuitenkin IFK:n parhaat hetket, kun VPS siirtyi vielä jakson lopuksi johtoon Andre Clennonin sijoituksella. Pyry Soiri lisäsi VPS:n johdon 3–1:een 73. minuutilla.

Jobinpostia vieraille toi Pauli Kuusijärven loukkaantuminen. Korvaaja Fredrik Lassas ei pystynyt kurssia kääntämään.

”Päästettiin huonoja maaleja, ensimmäinen maali varsinkin oli erikoinen tilanne, kun keskikenttä oli kokonaan tyhjänä. Kenttä ei ainakaan helpottanut tilannetta, varsinkin kun jouduimme vielä takaa-ajoasemaan. Pallollinen pelaamisemme avausjaksolla oli olematonta. Liikaa tuntuu kolisevan omissa tällä hetkellä, silloin on myös vaikea voittaa”, IFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara sanoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!