Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tero Pitkämäki joutuu leikkaukseen tiistaina

Urheilu
 
Jussi Nukari / LEHTIKUVA
Keihäänheittäjä Tero Pitkämäki Paavo Nurmi Gamesin tiedotustilaisuudessa Helsinki-Vantaan lentokentällä 20. huhtikuuta 2016.
Keihäänheittäjä Tero Pitkämäki Paavo Nurmi Gamesin tiedotustilaisuudessa Helsinki-Vantaan lentokentällä 20. huhtikuuta 2016. Kuva: Jussi Nukari / LEHTIKUVA

Suomen olympiajoukkueen tähti, keihäänheittäjä Tero Pitkämäki, 33, leikataan ensi tiistaina. Leikkaushoitoa vaativa vamma on vasemman jalan reiden lähentäjälihaksen ja jänteen kiinnityskohdassa oleva repeämä.

Pitkämäen managerin Tero Heiskan mukaan Shanghain leirillä selvisi, että täysvauhtinen heittäminen ei ollut mahdollista, ja vamman parantuminen oli hidastunut.

”Konsultoin ortopedi Harri Panulaa, jonka hoidossa Tero on ollut ennenkin. Sen jälkeen päätettiin, että maanantaina otetaan uudet magneettikuvat, ja vaiva operoidaan tiistaina”, Tero Heiska kertoi tiedotteessa.

Heiskan mukaan leikkauksella kipu saadaan pois, ja Pitkämäki pystyy heittämään normaalisti jo muutaman viikon toipumisajan jälkeen.

”Pitkämäki teki jo talvella hieman tavallista runsaammin heittoharjoituksia ja sama tahti on jatkunut Shanghaissa. Pohjat ovat siten kunnossa, kun leikkauksen jälkeen aletaan rakentaa kilpailukaudelle heittovirettä”, Heiska kertoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?