Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kumpi on pallon herra Myyrmäessä?

PK-35 Vantaa ja HJK ovat Veikkausliigan kärjessä pallonhallinnassa.

Urheilu
 

”Kun saan parhaan avauskokoonpanon kentälle, pystymme haastamaan minkä joukkueen tahansa. Yhdessäkään pelissä emme ole olleet vastustajaa huonompia”, PK-35 Vantaan Shefki Kuqi sanoi SJK-ottelun jälkeen.

Kuqin ryhmä pani viime viikolla hallitsevan mestarin SJK:n ahtaalle. Keskiviikkona oli IFK Mariehamnin vuoro joutua PK-35:n syöttömyllyyn.

Tänään lauantaina Kuqin ryhmä yrittää samaa HJK:ta vastaan, kun joukkueet kohtaavat kauden toisessa pääkaupunkiseudun paikalliskamppailussa.

HJK on sarjakärjessä, ja ensimmäistä kotivoittoaan hakeva nousijajoukkue PK-35 Vantaa viimeistä edeltävällä sijalla.

Klubi saa ruuhkaviikot päätökseen Vantaalla. HJK:n avauskokoonpanon pelaajista ovat huilanneet kaikki muut paitsi Atomu Tanaka ja Medo, jotka pelasivat huhti–toukokuussa kaikissa liiga- ja cup-otteluissa.

”On fiksua antaa näyttömahdollisuuksia muillekin pelaajille. Emme halua parin ensimmäisen kuukauden aikana polttaa loppuun kaikkia avainpelaajia”, HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo kertoi ennen Ilves-ottelua.

HJK ja PK-35 Vantaa ovat Veikkausliigan parhaimpia pallonhallintajoukkueita. HJK:lla oli huhtikuussa VPS:n jälkeen paras syöttöprosentti liigassa ja kumpikin jakoi pallonhallintaprosenteissa (55) liigan kärkisijan.

Huhtikuussa PK-35 Vantaalla oli vasta seitsemänneksi paras syöttöprosentti liigassa, mutta samaan aikaan kolmanneksi paras pallonhallintaprosentti. Se kertoi siitä, että vantaalaiset pystyivät voittamaan palloja nopeasti takaisin.

PK-35 Vantaa–HJK Myyrmäen stadionilla kello 16. ISTV ja Ruutu.fi näyttävät ottelun. Veikkausliigan Futiskierros Nelosella alkaen kello 15.55.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!