Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ruotsalaisvieras Propulsion Vermon suosikki

Vermon Toto76-vihjeet

Urheilu
 
Viikon varma

Bret Boko (lähtö 7) puolustaa viimevuotista Finlandia-ajon voittoaan, mutta viimekertainen esitys Seinäjoella jätti ilmaan paljon kysymysmerkkejä. Tehtävää hankaloittaa vielä sisäpuolelta lähtevä Twigs Voici, joka pitää keulapaikan.

Varman viitta sovitellaankin vasta läpimurtoaan maanosan eliittiin tekemässä olevan ruotsalaisvieras Propulsionin lautasille. Daniel Redénin valmennettavalla on huima kapasiteetti ja Finlandia-ajossa sen ruudikas loppukiri ratkaisee pelin.

Viikon tärppi

Ruotsalaisvieras Kan Ha (lähtö 6) on nopeana lähtijänä lähtönsä avainhevosia. Marcus Lindgrenin valmennettava taipui talvitauon jälkeisessä startissa kovan avauksen jälkeen, mutta otteet ovat varmasti nyt jo paljon terävämmät.

Kan Ha viihtyy keulapaikalla mainiosti, joten Lindgrenin ajolinjat ovat auton irrotessa selvät.

Huippupaikalta starttaava ori onkin näistä asemista hyvä yllätyshaku.

Huomaa tämä

Torniossa ravataan lauantaina myös Toto76-kierros, mutta tasoltaan se jää kauas sunnuntaisesta Finlandia-päivän ilotulituksesta, jossa mukana on kotimaisen parhaimmiston lisäksi liuta nimekkäitä vieraita.

Kirsikkana kakussa on 110 000 euron ykköspalkinnolla ajettava Finlandia-ajo, mutta eri divisioonien finaalit, nelivuotiaiden Glenn Kosmos Memorial ja Toto76-rivin ulkopuolella ajettava Erkon Pokaali tarjoavat raviharrastajille hienoja elämyksiä koko päiväksi.

 

Toto76-kierros 18 / Helsinki

HS:n Toto76-vihjesysteemi:

1. lähtö: 8, 6, 2, 3

2. lähtö: 2, 1, 3

3. lähtö: 4, 1, 2, 7

4. lähtö: 5, 1

5. lähtö: 15, 12

6. lähtö: 4, 3, 7, 6, 2

7. lähtö: 6

  

4x3x4x2x2x5x1 = 960 riviä – 48 euroa. Peliaika päättyy sunnuntaina 8.5. noin kello 15.30. Toto76 ajetaan lähdöissä 5-11.

HS:n viime viikon Toto76-vihjeessä oli viisi oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?