Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kanada saa viettää kevättä

Urheilu
 
Heikki Miettinen

Kanadan tai USA:n joukkueita on turha lähteä tiirailemaan isolla suurennuslasilla yhden ottelun perusteella. MM-turnauksen luonteeseen kuuluu, että suosikit hiovat peliään rauhassa, kun isoimmat paukut tarvitaan vasta puolivälierissä.

Ja puolivälieriin on aikaa melkein kaksi viikkoa. Kyllä siinä saa rauhassa kuvioitaan rukata.

Molemmat pohjoisamerikkalaiset kiekkomaat kuuluvat Pietarin B-lohkon terävimpään kärkeen, Suomea unohtamatta. USA ei säihkynyt, mutta ei Kanadakaan painanut kaasua pohjaan, vaikka voitti 5–1.

MM-turnauksen lohkot ovat sillä lailla epätasapainossa, että Moskovassa pelataan ennakkoon paljon tasaisempi kamppailu puolivälieräpaikoista kuin Pietarissa. Ei Moskovassakaan mikään uhkaa Venäjää, Tsekkiä tai Ruotsia.

Pietarin lohkossa ovat viime kisojen mestari eli Kanada ja pronssijoukkue USA. Suomelle Praha ei pahemmin hymyillyt vuosi sitten. Turnaus päättyi puolivälieriin.

Kanada otti avausottelussaan vain sen, mikä sille omasta mielestään kuului. Kolme pistettä ja yksi askel kohti tärkeämpiä pelejä.

Niin pitkään Kanada saa viettää aurinkoista kevättä Pietarissa, että Suomi tulee vastaan puolentoista viikon päästä. Voi olla, että silloin ratkotaan lohkovoittaja.

Näin lähtee hyvä lämäri ja mokke kikkaillaan kahville
Näin lähtee hyvä lämäri ja mokke kikkaillaan kahville
Maalin edessä on muuri, joka pitäisi ohittaa. Bluesin A-junnut näyttivät HSTV:lle, miten kikkaillaan puolustus ja maalivahti kahville - ja isketään kiekko häkkiin. Samalla selviää, kuinka lähtee hyvä lämäri.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!