Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kotijoukkojen tuki Koivun tärkein kriteeri MM-turnaukseen lähtemiselle: ”Ikävä heitä tulee, kun näkee vain puhelimen välityksellä”

Urheilu
 
Jussi Nukari / Lehtikuva
Mikko Koivu on Leijonien kapteeni Venäjän MM-turnauksessa.
Mikko Koivu on Leijonien kapteeni Venäjän MM-turnauksessa. Kuva: Jussi Nukari / Lehtikuva

Pietari

Vuosi sitten Mikko Koivu jätti jääkiekon MM-turnauksen väliin, kun perheeseen oli tulossa toinen lapsi. Nyt lapset ovat 2,5-vuotias ja viime keväänä syntynyt pienokainen.

Kun kriittisin tilanne ei ollut enää päällä, oli Koivu valmis hyppäämään Leijonien mukaan Pietariin lähtevään kisajunaan.

Pelkkä ilmoitusasia maajoukkueeseen liittyminen ei ollut. Siihen liittyy vaativa kolmen kohdan ohjelma.

”Peruskulku”, Koivu sanoi ja kertoi, että ensin käydään tilanne läpi seurajohdon kanssa. Sitten on vuoro seuran lääkärintarkastus. Loukkaantuneita pelaajia ei MM-kisoihin päästetä.

Koivun on Minnesotan kapteenina käytävä vähän kattavampi keskustelu seurajohdon kanssa. Wildin kausi päättyi play offsissa tappioon Dallasille ja Koivun mielipiteellä on merkitystä.

Näma kaksi ensimmäistä selvitysvaihetta Koivu läpäisi helposti, mutta vaativin oli edessä. Piti saada perheen eli vaimon hyväksyntä.

”Lähteminen ei ole enää niin yksinkertaista. Pitää kysyä vaimolta lupa”, Koivu sanoi saatuaan vihreää valoa.

Helena-vaimo tulee piipahtamaan Pietarissa, mutta lapset pysyvät kotona. ”He ovat saaneet matkustella tarpeeksi. Antaa heidän rauhoittua.”

”Ikävä heitä tulee, kun näkee vain puhelimen välityksellä”, Koivu sanoi kokeneen pelaajan arjesta, johon kuuluu muutakin kuin jääkiekkoa.

”Sitten, kun kotijoukot antavat täyden tuen, on kiva tulla. Sitä se vaatii, ja tietää, että siellä ovat asiat kunnossa”, Koivu sanoi.

Näin lähtee hyvä lämäri ja mokke kikkaillaan kahville
Näin lähtee hyvä lämäri ja mokke kikkaillaan kahville
Maalin edessä on muuri, joka pitäisi ohittaa. Bluesin A-junnut näyttivät HSTV:lle, miten kikkaillaan puolustus ja maalivahti kahville - ja isketään kiekko häkkiin. Samalla selviää, kuinka lähtee hyvä lämäri.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?