Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Liverpool-valmentaja Klopp perui puheitaan: ”Yleensä sanoistani ei tarvitse välittää, mutta nyt on tärkeää, että kuuntelette”

Urheilu
 
Phil Noble / Reuters
Sisään vai ulos? Jürgen Klopp haluaa sittenkin vain lipun saavat fanit Eurooppa-liigan finaaliin Baseliin.
Sisään vai ulos? Jürgen Klopp haluaa sittenkin vain lipun saavat fanit Eurooppa-liigan finaaliin Baseliin. Kuva: Phil Noble / Reuters

Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp on perunut puheitaan. Hän kannusti aiemmin kaikkia kannattajia suuntaamaan Sveitsin Baseliin 18. toukuuta Eurooppa-liigan loppuotteluun, mutta nyt hän toivoo vain lipun saavien fanien saapuvan kannustamaan.

Liverpool kohtaa Eurooppa-liigan finaalissa kahden viime vuoden voittajan Sevillan, ja finaalipaikasta innostunut Klopp yllytti välieräpelien jälkeen kaikkia kannattajia saapumaan joukkueen tueksi.

Nyt mies katuu puheitaan ja myöntää tehneensä virheen.

”Viimeksi kuin puhuin Baselista, puhuin kannattajana ja kutsuin kaikki Liverpool-fanit Baseliin. Se ei rehellisesti sanottuna ollut kovin viisasta”, Klopp totesi sunnuntaina.

”Basel on mukava kaupunki, mutta se ei ole valmis ottamaan meitä kaikki vastaan, ja kaikkien kutsuminen oli minun virheeni.”

”On todella tärkeää, että kaikki kuuntelevat. Yleensä sanoistani ei tarvitse välittää, mutta nyt on tärkeää, että kuuntelette. Vain lipun saavien tulee matkustaa Baseliin. Muuten kaikesta tulee kaaosta, ja sitä emme halua”, Klopp vetosi.

Liverpoolin kannattajille on varattu noin 10 000 lippua loppuotteluun.

Liverpoolin edellinen kansainvälinen finaali oli Mestarien liigan loppuottelu AC Milania vastaan Ateenan olympiastadionilla vuonna 2007.

Stadionin ulkopuolella syntyi valtaisa sekasorto, kun tuhannet lipun ostaneet Liverpoolin kannattajat yrittivät stadionille, vaikka heille ilmoitettiin sen olevan täynnä. Syynä olivat tietojen mukaan väärennetyillä lipuilla peliin tulleet kannattajat.

Lopulta poliisi joutui käyttämään voimakeinoja vihaisten kannattajien taltuttamiseksi, ja Euroopan jalkapalloliitto Uefa tuomitsi Liverpoolin kannattajat Euroopan huonoimmiksi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!