Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Islannin menestysvalmentaja Lagerbäck eläkkeelle EM-kisojen jälkeen

Urheilu
 
Helsingin Sanomat

Islannin jalkapallon EM-kisoihin johdattanut valmentaja Lars Lagerbäck jää eläkkeelle Ranskan turnauksen jälkeen. Ruotsalaisvalmentajan lopettamispäätöksestä kertoi muun muassa Aftonbladet.

”Päätös oli todella vaikea. Minun on myönnettävä, etten nuorru tästä”,67-vuotias Lagerbäck sanoi lehdistötilaisuudessa, jossa esiteltiin Islannin EM-kisoihin matkaavaa joukkuetta.

Lagerbäckin oli jo jonkin aikaa huhuttu olevan lähdössä, mutta Islannin jalkapalloliitto yritti tiettävästi taivutella luotsia jatkamaan.

”Minun pitäisi viettää enemmän aikaa perheen ja ystävien kanssa. En sulje mitään ovia, mutta tämä on viimeinen valmentamani joukkue. Tai ainakin haasteen pitäisi olla todella mielenkiintoinen”, Lagerbäck perusteli Aftonbladetin mukaan.

Hän aloitti Islannin valmentajana vuonna 2011. MM-karsinnoissa Brasilian kisoihin maa eteni aina jatkokarsintaan, mutta tuolloin Kroatia lopetti haaveet historiallisesta kisapaikasta.

EM-karsinnassa kuitenkin tärppäsi. Islanti järjesti Lagerbäckin opein jymypaukun voittamalla lohkonsa, jossa olivat mukana muun muassa Hollanti ja Turkki.

Islannin päävalmentajaksi nousee Lagerbäckin valmennustiimissä mukana ollut Heimir Hallgrimsson. Islanti pelaa ensi syksynä alkavassa MM-karsinnassa samassa lohkossa Suomen, Kroatian, Turkin ja Ukrainan kanssa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!