Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HIFK:lla on vielä kokoonpanohuolia

Urheilu
 

1 Loukkaantumiset ovat verottaneet HIFK:ta. Tähtirinnoilla on ollut ongelmia etenkin laitapakkien ja kymppipaikan tonteilla. RoPS-ottelu oli ensimmäinen kamppailu, jossa HIFK:lla oli laitapakkeina kaksi pelipaikan erikoismiestä.

2 HIFK:n kymppipaikan pelaajista Eero Peltonen loukkaantui kauden avausottelussa, ja Esa Terävä on kärsinyt loukkaantumisesta. Kärjessä maalintekijöinä meritoituneet Juho Mäkelä ja Pekka Sihvola ovat rinnakkain pelatessaan ehkä sittenkin liiankin samanlaisia pelaajia – yhteistyö ei vielä toimi täysin toivotulla tavalla.

3 HIFK sai hyvän pelaajan takaisin Saksasta, kun Fredrik Lassas, 19, palasi takaisin Helsinkiin ja Veikkausliigaan. Maanantain ottelu oli hänelle ensimmäinen kotiyleisön edessä.

Puoli vuotta FC Kölnin kakkosjoukkueessa oli karu koulu Lassakselle. Neljässä pelissä hän pääsi pelaamaan Saksan nelostasolla yhteensä 123 minuuttia. Lassaksen sopimus purettiin, ja FC Köln II taistelee vielä sarjapaikastaan. Vähäinen peliaika kertoi myös Saksan jalkapallon laajasta tasosta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?