Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vielä ehdit katsomaan Patrik Lainetta MM-jäillä – tämän verran se maksaa

Urheilu
 
Jussi Nukari / Lehtikuva
Patrik Laineen otteet ovat herättäneet ihastusta kiekkofaneissa.
Patrik Laineen otteet ovat herättäneet ihastusta kiekkofaneissa. Kuva: Jussi Nukari / Lehtikuva

Suomi on marssinut jääkiekon MM-kisoissa voitosta voittoon, ja vasta 18-vuotias teinitähti Patrik Laine komeilee pistepörssin kärjessä tehoilla 4+2.

Leijonat ovat houkutelleet ennätysyleisön televisioiden ääreen, ja suomalaiskannattajia on nähty katsomoissa tutun värikkääseen tapaan.

Jos MM-kisatunnelma kiinnostaa ja haluat vielä katsomaan Lainetta ja kumppaneita paikan päälle alkusarjan otteluihin, näin se onnistuu:

Marssi Venäjän viisumikeskukseen Helsingissä ja tilaa päivässä valmistuva pikaviisumi. Mukaan tarvitset 250 euroa, todistuksen matkavakuutuksesta, tuoreen värillisen passivalokuvan ja vähintään puoli vuotta voimassa olevan passin.

Tänään täytetty viisumianomus on valmis huomenna, ja huomisaamuna yhdeksään mennessä asian hoitava saa viisumin noin puoli viiteen mennessä saman päivän aikana.

Viisumianomuksen täyttämisen jälkeen on hyvää aikaa ostaa lippu Allegro-junaan. Halvimmillaan menolippu maksaa 79 ja paluu 59 euroa.

Nyt ei puutu enää kuin ottelulippu, ja niitä saa kisajärjestäjien sivuilta. Lauantain Ranska-pelin halvimmat liput maksavat 1 875 ruplaa, eli noin 25 euroa. Sunnuntain Slovakia-otteluun pääsee 40 eurolla.

Alkusarjan viimeiseen otteluun ensi viikon tiistaina Kanadaa vastaan ei enää ole lippuja saatavilla.

Pietarissa pelataan myös kaksi puolivälieräottelua, mutta Suomen ottelun pelipaikasta ei vielä ole varmuutta. Välieristä eteenpäin turnauksen ottelut pelataan Moskovassa.

Katto pään päälle olisi tietysti myös mukava, vaikkakaan ei kovimmille kiekkofaneille välttämätön.

Pietarissa on jokaisen suurkaupungin tapaan laaja tarjonta majoitusvaihtoehtoja, ja esimerkiksi kolmeksi yöksi löytyy majoitusvaihtoehtoja jopa alle sadalla eurolla.

Pakollisiin kuluihin on mennyt tässä vaiheessa hieman yli 500 euroa. Kisakatsomoon puettavaan rekvisiittaan, ruokiin ja juomiin kuluu tietysti vielä jokunen rupla, mutta eipähän tarvitse tyytyä huutamaan Laineen nimeä kotisohvalla.

Jussi Nukari / Lehtikuva
Suomalaiset fanit erottuvat aina.
Suomalaiset fanit erottuvat aina.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!