Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vielä ehdit Pietariin kannustamaan Leijonia

Urheilu
 

Suomi on edennyt jääkiekon MM-kisoissa voitosta voittoon ja vasta 18-vuotias Patrik Laine on noussut kisojen puhutuimmaksi urheilijaksi.

Jos MM-kisatunnelma kiinnostaa ja haluat vielä katsomaan Lainetta ja kumppaneita paikan päälle alkusarjan otteluihin, näin se onnistuu:

Marssi Venäjän viisumikeskukseen Helsingissä ja tilaa päivässä valmistuva pikaviisumi. Mukaan tarvitset 250 euroa, todistuksen matkavakuutuksesta, tuoreen värillisen passivalokuvan ja vähintään puoli vuotta voimassa olevan passin.

Viisumianomuksen täyttämisen jälkeen on hyvää aikaa ostaa lippu Allegro-junaan. Halvimmillaan menolippu maksaa 79 ja paluu 59 euroa.

Nyt ei puutu enää kuin ottelulippu, ja niitä saa kisajärjestäjien sivuilta. Lauantain Ranska-pelin halvimmat liput maksavat 1 875 ruplaa, eli noin 25 euroa. Sunnuntain Slovakia-otteluun pääsee 40 eurolla. Lippuja oli tarjolla ainakin vielä tiistaina.

Alkusarjan viimeiseen otteluun ensi viikon tiistaina Kanadaa vastaan ei enää ole lippuja saatavilla.

Pietarissa pelataan myös kaksi puolivälieräottelua, mutta Suomen ottelun pelipaikasta ei vielä ole varmuutta. Välieristä eteenpäin turnauksen ottelut pelataan Moskovassa.

Myös majoitusta Pietarissa on saatavilla, eikä yöpaikasta tarvitse maksaa edes itseään kipeäksi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?