Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Novak Djokovic tekemässä tennishistoriaa – voi rikkoa haamurajan Ranskan avoimissa

Urheilu
 
ANDREA COMAS / Reuters
Novak Djokovic juhli Madridin massaturnauksen voittoa 8. toukokuuta.
Novak Djokovic juhli Madridin massaturnauksen voittoa 8. toukokuuta. Kuva: ANDREA COMAS / Reuters

Miesten tenniksen maailmanlistan ykkönen Novak Djokovic on lähellä ylittää ensimmäisenä pelaajana sadan miljoonan dollarin palkintotulot.

Tenniskenttiä jo kohta kahden vuoden ajan hallinnut 28-vuotias serbi on ansainnut uransa aikana palkintorahaa 99,27 miljoonaa dollaria.

Hänellä on mahdollisuus ylittää maaginen sadan miljoonan dollarin raja 16. toukokuuta alkavassa Ranskan avoimessa turnauksessa.

Helpolla sata miljoonaa ei silti ylity, sillä se vaatii Djokovicilta finaalipaikan. Turnauksen voittaja tienaa kaksi miljoonaa, ja loppuottelun häviäjä miljoonan.

Djokovic on voittanut urallaan 11 grand slam -turnausta, mutta Ranskan avoimet on häneltä yhä valloittamata. Hän on ollut finaalissa kahtena edellisvuonna ja yhteensä kolmesti.

Miesten rahalistan kakkosena on Sveitsin Roger Federer, joka on ansainnut urallaan palkintorahaa 97,96 miljoonaa dollaria. Uran toinen Ranskan avointen voitto nostaisi maailmanlistan kakkosen aivan haamurajan tuntumaan.

Naisten maailmanlistan pitkäaikainen hallitsija Yhdysvaltain Serena Williams on ansainnut urallaan palkintorahoina 75,93 miljoonaa dollaria.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!