Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Räikkönen paljasti Ferrarin kovat tavoitteet: ”Tiedämme, mitä pitää tehdä”

Urheilu
 
MAXIM SHEMETOV / Reuters
Kimi Räikkönen ajoi kolmanneksi Venäjän osakilpailussa toukokuun alussa.
Kimi Räikkönen ajoi kolmanneksi Venäjän osakilpailussa toukokuun alussa. Kuva: MAXIM SHEMETOV / Reuters

Ferrarin pääjohtaja Sergio Marchionne sanoi tällä viikolla italialaismedialle, että Ferrari olisi voinut voittaa jo kolme kisaa tällä kaudella ilman tallia vaivannutta epäonnea.

Sebastian Vettel ja Kimi Räikkönen saivat tahollaan vastata, kuinka kovat paineet Marchionnen kommenteista kertyy heidän niskaansa voittaa jatkossa.

”En halua kommentoida, mitä lehdissä on ollut, koska en aina tiedä, kuinka oikein häntä on siteerattu. On kuitenkin hienoa nähdä, että hän välittää, elää tiimin mukana, ja auttaa meitä”, Vettel kommentoi.

”Hän on yhtä pettynyt ja turhautunut kuin mekin, kun jotain on tapahtunut, emmekä ole päässeet kisaa maaliin tai ainakaan niillä sijoilla, joilla meidän olisi pitänyt olla.”

”Näen tässä kuitenkin enemmänkin positiivista kuin sitä, mitä lehdistö kutsuu paineiksi. On hyvä, että pääjohtaja on takanamme”, Vettel viitoitti.

Räikkönen komppasi tallikaverinsa näkemyksiä.

”On selvää, että pyrimme aina tyydyttämään fanimme, katsojat ja myös pääjohtajamme: yritämme aina tehdä parhaamme jokaikisessä kisassa jokaisena viikonloppuna. On aina helppo sanoa jälkikäteen, mitä olisi voitu saavuttaa, mutta faktat ovat, että tämä on nyt, mihin olemme pystyneet tähän mennessä”, Räikkönen totesi.

”Kyllä, jotkut kisat eivät ole menneet läheskään niin positiivisesti kuin olisi voinut, mutta loppupeleissä lopputulos ei valehtele. Tietysti voimme parantaa, haluamme saavuttaa paremmat tulokset, ja yritämme rutistaa yhä enemmän tehdäksemme parhaan tuloksemme viikonloppuna.”

”Tavoitteemme on olla kärjessä kahdella autolla. Emme halua ajaa niistä sijoista, joita nyt on tullut, mutta en myöskään usko, että olisimme niin kaukana kärjestä kuin tulokset ovat näyttäneet. Tiedämme, mitä pitää tehdä, emmekä ole enää kaukana siitä”, Räikkönen sanoi.

Räikkönen on Mercedesten jälkeen parhaalla sijalla muista kolmospaikalla. Ero kärkeen on kuitenkin jo 57 pistettä.

”Jos katsoo, kuinka paljon pisteitä on yhä jaossa, ei kärki ole liian kaukana. Tietenkin otamme kisan kerrallaan, ja pyrimme parantamaan, ja saavuttamaan hyvät tulokset kaikkina kisaviikonloppuina. Katsotaan sitten, mihin päädymme sarjassa. Tavoite on aina voittaa”, Räikkönen vakuutti.

Vettelin viime voitosta on vierähtänyt kymmenen kisaa, kun Räikkönen edellisestä täysosumasta on kulunut 68 kisaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!