Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Loukkaantumiset eivät pysäytä Tampa Baytä

Urheilu
 
Charles LeClaire / USA Today Sports
Tampa Bayn maalivahti Ben Bishop vietiin paareilla pois kentältä. Tähtitorjujan loukkaantuminen on jo kevään kolmas vastaava takaisku Lightningille.
Tampa Bayn maalivahti Ben Bishop vietiin paareilla pois kentältä. Tähtitorjujan loukkaantuminen on jo kevään kolmas vastaava takaisku Lightningille. Kuva: Charles LeClaire / USA Today Sports

Viime kaudella Tampa Bay Lightnin eteni aina Stanley Cupin finaaleihin saakka. Siellä se hävisi Chicagolle, mutta joukkue osoitti olevansa valmis voittamaan seuraavalle kaudella.

Tampa Bay olikin yksi ennakkosuosikeista ennen kauden alkua. Pitkän talven aikana sen peli ei kuitenkaan kulkenut odotetusti ja ennen pudotuspelien alkua tuli vielä tieto siitä, etteivät tärkeä puolustaja Anton Strålman ja ykkössentteri, maalipyssy Steven Stamkos pysty pelaamaan kauden tärkeimmissä otteluissa.

Moni ei enää uskonut Lightningiin, mutta se on pelannut hyvät pudotuspelit. Se pudotti ensin Detroitin vaivattomasti voitoin 4–1 ja seuraavalla kierroksella New York Islandersin samoin lukemin.

Perjantaina se aloitti itäisen konferenssin finaalit Pittsburghia vastaan samaa tahtia – vaikka se koki jo kolmannen pahan takaiskun loukkaantumisen muodossa, kun maalivahti Ben Bishop loukkaantui avauserässä.

Tampa Bay voitti kamppailun 3–1. Bishopin maalilla korvannut Andrei Vasilevski torjui 25 kertaa.

Ottelun avausmaalissa Alex Killorn pyristeli väkisin eroon Pittsburghin Olli Määtästä ja uitti kiekon maaliin Matt Murrayn längistä. Murray on ollut Pittsburghin maalilla kevään komeetta saatuaan tilaisuuden ykkösvahti Marc-Andre Fleuryn aivotärähdyshuolien vuoksi.

Konferenssin finaalissa Murray ei kuitenkaan ollut parhaimmillaan. 2–0-maalissa häneltä lipsahti paluukiekko suoraan Ondrei Palatin ulottuville. Kolmas osuma oli tekemätön paikka, sillä Jonathan Drouin sai viimeistellä sen kolmella yhtä vastaan hyökkäyksestä.

Tampa Bayn Valtteri Filppula sai syöttöpinnan toiseen ja kolmanteen maaliin.

Donald Wright / USA Today Sports
21-vuotias Andrei Vasilevski ei turhia empinyt päästyään maalille. Nuorukainen torjui 25 kertaa.
21-vuotias Andrei Vasilevski ei turhia empinyt päästyään maalille. Nuorukainen torjui 25 kertaa.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!