Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HIFK joutui pisteittä kotiin

Urheilu
 
Veikkausliigan huippuhetket 14.5.2016
Veikkausliigan huippuhetket 14.5.2016
SJK2HIFK1

Kaksi bussilastillista kannattajaryhmä Stadin kingien jäseniä ja jalkapallojoukkue HIFK saivat pettyä lauantaina Seinäjoella, kun paikallinen SJK voitti Veikkausliigan kamppailun maalein 2–1.

Hallitsevalla mestarilla SJK:lla on ollut hankala kausi. Voitto oli sille vasta kauden toinen.

SJK:n ahnas kärkipelaaja Riku Riski osui jo 9. minuutilla, kun hän sai rangaistusalueen rajalle loistavan syötön Tucolta.

Johto kesti pitkälle toiselle jaksolle. Vieraiden monikymmenpäinen fanijoukko sai hurrattavaa 79. minuutilla. Takavuosien maalikuningas Juho Mäkelä pisti pallon maaliin pilkulta.

SJK ei tyytynyt tasapeliin. Pari minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä Johannes Laaksonen keskitti ja tekikin sen hyvin. Vaihtomies Tarmo Kink sai kunnian pukata voittomaalin.

”Ei tullut helposti kolmea pistettä, kauden kuva on ollut vähän tällainen. Vaikeuksien kautta voittoon”, SJK:n Jussi Vasara iloitsi ISTV:ssä.

Mäkelä oli pettynyt. ”Tulimme hakemaan kolmea pistettä, mutta lähdemme kotiin tyhjin käsin. Vastustaja oli pirun tehokas, kun se teki kahdesta paikastaan kaksi maalia”, hän harmitteli ISTV:lle.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!