Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ferrarin pomo luottaa kuskeihin ja tallipäällikköön

Urheilu
 
ALBERT GEA / Reuters
Ferrarit päästelivät peräkkäin Espanjan GP:n aika-ajojen harjoituksissa lauantaina.
Ferrarit päästelivät peräkkäin Espanjan GP:n aika-ajojen harjoituksissa lauantaina. Kuva: ALBERT GEA / Reuters

Montmelo

Ferrarin pääjohtaja Sergio Marchionne tuli sunnuntaina Katalonian Grand Prix -varikolle kannustamaan joukkojaan päivän kisaan.

Marchionne esitti sankan mediajoukon keskellä vankan luottamuslauseensa tallille, vaikka lauantain aika-ajotulos olikin pettymys.

Hän oli ehtinyt alkuviikolla jo ilmoittaa odottavansa Ferrarin ensimmäistä voittoa tästä kisasta.

”Minulla on täysi luottamus kuljettajiimme Sebastian Vetteliin ja Kimi Räikköseen sekä tallipäällikkö Maurizio Arrivabeneen – ja se ulottuu tätä hetkeä pidemmälle.”

”Meillä on luultavasti kaksi parasta kuljettajaa lähtöruudukossa. Jotkut olosuhteet – kuten aika-ajossa – ovat olleet meitä vastaan. Emme olleet valmiita siihen, että ratalämmöt nousivat niin paljon aika-ajoon.”

”Olen varma, että tämä tiimi saa tulokset, jotka haluan. Täytyy vain antaa heille hieman aikaa tehdä työt ilman paineita”, Marchionne vakuutti.

Mediaväki sai odottaa Marchionnen lausuntoja pari tuntia, kun ensin Ferrarin edustustiloissa käytyään hän siirtyi pitkäksi ajaksi Mercedeksen puolelle pääjohtaja Dieter Zetschken pakeille.

”Olemme hyvät ystävät, ja meillä on hyvät välit liiketoimien ulkopuolellakin. Puhuimme tästä hetkestä ja F1:stä, mutta emme menneet sen syvemmälle”, Marchionne taustoitti.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?