Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Räikkösen vauhti vakuuttaa – Parempia kuskeja ei juuri ole tarjolla

Urheilu
 
Heikki Kulta
HS:n Formula 1 -asiantuntija
JUAN MEDINA / Reuters
18-vuotias Max Verstappen voitti ensimmäisen Red Bull-tallissa ajamansa kilpailun Espanjan GP:n. Kimi Räikkönen sijoittui kilpailussa toiseksi .
18-vuotias Max Verstappen voitti ensimmäisen Red Bull-tallissa ajamansa kilpailun Espanjan GP:n. Kimi Räikkönen sijoittui kilpailussa toiseksi . Kuva: JUAN MEDINA / Reuters

Kimi Räikkönen tekee oivallista työtä vakuuttaakseen Ferrarin siitä, että hänen kanssaan kannattaa solmia vielä yksi uusi sopimus.

Manageri Steve Robertson totesi kahvipöydässä, että Kimi ei voi itse tehdä muuta kuin jatkaa nykyiseen varmaan tyyliinsä pisteiden napsimista. Kunhan Ferrari tuntee, että sillä on kaksi valmistajien MM-sarjassa riittävästi tulosta tekevää kuljettajaa, niin vaikein rima sopimusrintamalla on ylitetty.

Vapailla markkinoilla ei ole liiemmälti Räikköstä parempia tarjokkaita. Kun säännöt muuttuvat ensi kaudeksi, Ferrarille on hyvin tärkeää säilyttää tiimiharmonia voidakseen paneutua 2017 alkavan uuden F1-ajan haasteisiin.

Kysyin tallipäällikkö Maurizio Arrivabeneltä sunnuntain alkuillan lehdistötilaisuudessa, oliko tämä Räikkösen paras kisa hänen aikanaan.

Suoraa vastausta ei tullut, mutta Arrivabene kiitteli Kimiä hienosta suorituksesta, ja pyysi anteeksi, ettei talli ollut pystynyt antamaan hänelle autoa, jolla olisi voittanut kisan.

Räikkönen on MM-sarjassa nyt kakkosena – ensi kertaa sitten kesän 2013. Sekään ei ole mitätön tekijä Ferrari-herrojen miettiessä kuskiratkaisujaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?