Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tanska, Saksa ja Sveitsi napsivat pinnoja kiekkojäteiltä

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
MAXIM SHEMETOV / Reuters
Tanskan Nicklas Jensen puijasi rankkarikisassa tšekkivahti Dominik Furchin.
Tanskan Nicklas Jensen puijasi rankkarikisassa tšekkivahti Dominik Furchin. Kuva: MAXIM SHEMETOV / Reuters

Tanska tarrasi kiinni MM-kisojen puolivälieräpaikkaan kaatamalla Tšekin 2–1 voittolaukauskilpailun jälkeen sunnuntain päiväottelussa. Tappio oli Tšekille kisojen ensimmäinen.

Ratkaisevan maalin tanskalaisille teki Nikolaj Ehlers. Kaikki Tanskan kolme laukojaa onnistuivat yrityksissään. Tšekin Michal Repik epäonnistui.

Voitolla Tanska nousi kahdeksaan pisteeseen ja A-lohkon neloseksi ennen eilisen myöhäisotteluita. Viimeisessä ottelussa Tanska kohtaa lohkojumbona olevan Kazakstanin. Tšekillä on jäljellä ottelu Sveitsiä vastaan.

Myös Pietarin B-lohkossa nähtiin yllätys, kun Saksa kukisti USA:n maalein 3–2. Korbinian Holzer teki voittomaalin vain 33 sekuntia enne päätössummeria.

Saksa oli mennyt aiemmin kaksi kertaa johtoon Patrick Hagerin ja Christian Ehrhoffin maaleilla, mutta USA onnistui tasoittamaan.

Kolmatta kertaa jenkit eivät enää ehtineet maalintekoon. Saksan maalivahti Thomas Greiss oli loistava ja torjui 31 kertaa.

A-lohkon iltaottelussa Sveitsi oli kiinni jopa voitossa Ruotsista. Tre Kronorin NHL-apu Gustav Nyquist kuitenkin tasoitti 2–2:een kymmenen minuuttia ennen loppua.

Rankkarikisassa Ruotsin yritykset olivat luokattomia lukuun ottamatta Andre Burakovskyn kahta onnistumista. Sveitsiläisistä onnistui vain Nino Niederreiter kertaalleen, joten Ruotsilla kirjattiin ekstrapinna.

MAXIM ZMEYEV / Reuters
Saksan pelaajille maistui voitto USA:sta.
Saksan pelaajille maistui voitto USA:sta.
GRIGORY DUKOR / Reuters
Ruotsin Mikael Backlund kompastui Sveitsin Marc Wieseriin.
Ruotsin Mikael Backlund kompastui Sveitsin Marc Wieseriin.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!