Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Robert Helenius harjoittelemaan kohunyrkkeilijän ja maailmanmestarin kanssa

Urheilu
 

Huhtikuussa tyrmäyksellä ranskalaiselle Johann Duhaupas’lle hävinnyt Robert Helenius hakee uutta vauhtia uralleen harjoittelemalla raskaan sarjan maailmanmestarin Tyson Furyn kanssa.

Helenius tiedotti matkustaneessa jo Hollantiin, jossa hän kertoo harjoittelevansa ja ottelevansa Furya vastaan harjoittelumielessä.

”Haluan antaa omalle motivaatiolleni piristysruiskeen ja saada samalla ideoita ja inspiraatiota harjoitteluun seuraamalla, kuinka Fury on rakentanut harjoitusohjelmansa. Mitä enemmän treeniä, sitä parempi”, Helenius sanoi sponsorinsa rahapeliyhtiö Pafin tiedotteessa.

Fury valmistautuu ottelemaan Vladmir Klitškoa vastaan. Heleniuksen on puolestaan määrä otella seuraavan kerran heinäkuussa.

Helenius kertoo myös kieltäytyneensä kutsusta Klitškon harjoitusleirille, mutta saattaa lähteä myös hänen vastustajakseen kesäkuussa.

Raskaan sarjan hallitseva maailmanmestari Tyson Fury on tullut menestyksen lisäksi tunnetuksi seksistisistä, rasistisista ja homofobisista kommenteistaan. Niiden kohteeksi on joutunut muun muassa seitsenottelija Jessica Ennis-Hill.

Maanantaina Fury pyysi anteeksi viimeisimpiä kommenttejaan, jossa hän väitti juutalaisten omistavan kaikki pankit. lehdet ja tv-asemat.

”Pyydän anteeksi jokaiselta, joka on närkästynyt puheistani”, Fury sanoi tiedotteessaan.

”Sanoin jotain sellaisia asioita, jota ovat voineet loukata joitain ihmisiä. Kristittynä ihmisenä en halua koskaan loukata ketään.”

Fury lupasi harkita puheitaan jatkossa paremmin jo senkin takia, että häntä pidetään Britannian nyrkkeilyn suurlähettiläänä ja esikuvana.

Lähteet: Heleniuksen tiedote, Reuters

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?