Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

San Josen tasoitti otteluvoitot

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Aaron Doster / USA Today Sports
San Josen Joonas Donskoi yritti päästä kiekkoon ennen St. Louisin maalivahti Brian Elliottia.
San Josen Joonas Donskoi yritti päästä kiekkoon ennen St. Louisin maalivahti Brian Elliottia. Kuva: Aaron Doster / USA Today Sports

Jääkiekko. NHL:n konferenssifinaalit ovat tänä keväänä tasaisia. Viime yönä San Jose Sharks tasoitti lännen ottelusarjan tasatilanteeseen 1–1 kukistamalla St. Louisin puhtaasti 4–0.

Myös idässä ollaan tasoissa 1–1. Moinen tasaisuus on harvinaista NHL:ssä. Jos myös Stanley Cup -finaaleissa molemmat joukkueet voittavat ainakin yhden ottelun, kirjoitetaan jo historiaa.

Vuoden 1987 jälkeen koko NHL:n pudotuspelikevät on viety läpi vain kahdesti ilman ainuttakaan 4–0-lukemiin päättynyttä ottelusarjaa. Myös pelattujen otteluiden kokonaismäärä nousee tänä keväänä korkealle, varsinkin jos konferenssifinaaleissa mennään kuuteen tai seitsemään otteluun.

Tiistain peli ei kuitenkaan ollut tasainen. San Jose teki heti alusta selväksi, että se haluaa vierasvoiton. Tommy Wingels teki avausmaalin jo parin minuutin pelin jälkeen.

Jo runkosarjassa paljon maaleja tykittänyt puolustaja Brent Burns lämäsi haipaitojen kaksi seuraava osumaa ylivoimalla ja kokenut Dainius Zubrus sinetöi loppulukemat tyhjiin aivan lopussa.

Ottelun suomalaispelaajat jäivät ilman tehopisteitä. St. Louisin Jori Lehterä oli kertaalleen ottavana osapuolena Sharksin onnistuessa. Voittajien Joonas Donskoi pelasi vain kymmenisen minuuttia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!