Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jääkiekkomaailma tuomitsi Perryn jalkapyyhkäisyn, Laine kommentoi nasevasti

Urheilu
 
Jussi Nukari / Lehtikuva
Patrik Laine oli myös muiden kanadalaisten silmätikkuna. Kuvassa suomalaista yrittää ärsyttää Brad Marchand.
Patrik Laine oli myös muiden kanadalaisten silmätikkuna. Kuvassa suomalaista yrittää ärsyttää Brad Marchand. Kuva: Jussi Nukari / Lehtikuva

Suurin osa jääkiekkoa kommentoivista asiantuntijoista tuomitsi jyrkästi Kanadan Corey Perryn puolihuolimattoman luistinliikkeen, joka kohdistui Suomen kohuttuun superlupaukseen Patrik Laineeseen.

Esimerkiksi kanadalaisen TSN-kanavan arvostettu Darren Dreger kutsui Perryn temppua ”halpamaiseksi”. Lainetta hän sitä vastoin kehui avoimesti.

(Käännös: Laine ei hukannut aikaa Perryn halpamaisen tempun jälkeen. Sanoi ottaneensa särkylääkettä ja kaikki on kunnossa. Tykkään tuosta penskasta.)

Valtaosa Twitter-kommenteista ja lehtien kanadalaiskommenteista oli samansuuntaisia. Laine itse otti tapahtuneen lunkisti ja kommentoi Perryä nasevasti kanadalaistoimittaja Michael Traikosin mukaan.

(Käännös: Ehkä he yrittivät ärsyttää minua, koska olen nuori ja omasta mielestäni ihan hyvä pelaaja.)

Perryn maine ei ole aivan puhtoinen NHL:ssäkään, vaikka hän onkin yksi liigan parhaista maalintekijöistä. Kanadalaisen suu käy tilanteissa ja häntä pidetään yleisesti ”agitaattorina” eli ärsyttäjänä, joka ei kaihda vaarallisiakaan kolttosia.

Perry on kärsinyt uransa aikana kahdesti neljän ottelun pelikiellon, mutta aivan pahimman luokan törkeyksiä hänen tilillään ei ole.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!