Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jatkoaika: Yli 50 miljoonaa urallaan tienannut entinen NHL-tähti tyrkyllä Pelicansiin

Urheilu
 
Vesa Koivunen
Mikael Granlund (vas.) sai Dany Heatleyltä onnittelut ensimmäisestä NHL-maalistaan tammikuussa 2013.
Mikael Granlund (vas.) sai Dany Heatleyltä onnittelut ensimmäisestä NHL-maalistaan tammikuussa 2013. Kuva: Vesa Koivunen

Verkkolehti Jatkoaika.com kertoo, että Pelicans neuvottelee sopimuksesta kanadalaishyökkääjä Dany Heatleyn kanssa.

Heatley, 35, on muutaman vuoden takainen NHL:n supertähti, joka pelasi 2000-luvun puolivälissä pari 50 maalin kautta Ottawassa.

Uransa huipulla myös tienestit olivat kovat. Heatleyn paras kausiansio oli 10 miljoonaa dollaria kaudella 2008–09. San Joseen siirtynyt hyökkääjä nettosi kolmelta seuraavalta kaudelta vielä 8 miljoonaa kultakin ja uran kokonaispotti nousee yli 50 miljoonan.

Viime vuosina Heatleyn ura on kuitenkin mennyt nopeasti alaspäin. Jatkuvat nivusvammat ovat syöneet jo ennestään vajavaista liikettä, eikä mies ole enää päässyt käyttämään parasta asettaan laukausta.

Heatley pelasi San Josen jälkeen vielä vaisut kaudet Minnesotassa ja Anaheimissa ennen kuin hänet komennettiin farmiin. Sieltä tie vei Saksaan viime syksynä. Päättyneellä kaudella Heatley pelasi Nürnbergissä ja keräsi 46 ottelussa 32 pistettä (17+15).

Jatkoajan mukaan Heatleyn neuvottelukontakti Lahteen on Pelicansin osaomistaja Pasi Nurminen. Miehet pelasivat yhdessä vuosituhannen alussa Atlanta Thrashersissa.

Heatleyä on Jatkoajan mukaan tarjottu myös muille liigaseuroille. Heatleyn mahdollisesta pestistä Suomessa uutisoi Jatkoaikaan tukeutuen Pohjois-Amerikassa myös arvostettu The Hockey News.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?