Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Leicesterin valmentaja tarjosi pizzat 15 kertaa, ensi kaudella luvassa hummeria

Urheilu
 
HS–AFP
JORGE SILVA / Reuters
Claudio Ranieri.
Claudio Ranieri. Kuva: JORGE SILVA / Reuters

Leicesterin yllättävän Valioliigan mestaruuteen johdattanut Claudio Ranieri hyödynsi kotimaansa Italian herkkuruokaa joukkueen motivoinnissa kauden aikana.

Ranieri kertoi, että kaikki joukkueen jäsenet saivat pizzan aina, kun ottelussa ei päästetty maaliakaan omiin. Luotsi kustansi ruoat omasta pussistaan, eikä päässyt halvalla, sillä Leicester pelasi Valioliigassa 15 nollapeliä.

Mestaruuden varmistuttua Ranieri tarjosi joukkueelle vielä loistoaterian italialaisessa ravintolassa.

Ensi kaudella Leicester puolustaa mestaruuttaan ja pelaa lisäksi Mestarien liigassa. Ranieri vitsaili nollapelistä tarjottavan porkkanan paranevan samassa mitassa.

”Ehkäpä lounas tai päivällinen, jotakin parempaa. Vaikkapa hummeria”, Ranieri vitsaili Bangkokissa, jossa hän on seuran thaimaalaisten omistajien vieraana

”Mutta vain yksi koko joukkueelle”, italialainen jatkoi vitsailuaan.

Vaikka Leicesterin loppukevättä leimaakin juhliminen, katsoi Ranieri jo ensi kauteen. Mestarien liigassa saattaa tulla vastaan huippujoukkueita alkaen Barcelonasta, Real Madridista ja Juventuksesta. Mestarivalmentajaa ei hirvitä.

”Tiedämme olevamme altavastaajia, kuten olimme päättyneen kauden alussakin. Niin se on. Ymmärrätte kyllä filosofiani tässä asiassa”, Ranieri sivuutti kysymyksen menestyspaineista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!