Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kuuluvatko Laine ja Aho Leijonien World Cup -joukkueeseen? – ”Vaikea sanoa ei”

Urheilu
 
Vesa Koivunen
Patrik Laineen ja Sebastian Ahon otteet MM-jäillä ovat vakuuttaneet maajoukkuejohdon.
Patrik Laineen ja Sebastian Ahon otteet MM-jäillä ovat vakuuttaneet maajoukkuejohdon. Kuva: Vesa Koivunen

Suomen alustava joukkue World Cupiin 17.9.–1.10.2016

 Maalivahdit: Pekka Rinne (Nashville), Tuukka Rask (Boston)

 Puolustajat: Sami Vatanen (Anaheim), Rasmus Ristolainen (Buffalo), Olli Määttä (Pittsburgh), Esa Lindell (Dallas)

 Hyökkääjät: Mikko Koivu, Mikael Granlund (Minnesota), Aleksander Barkov, Jussi Jokinen (Florida), Leo Komarov (Toronto), Joonas Donskoi (San Jose), Valtteri Filppula (Tampa Bay), Jori Lehterä (St. Louis), Teuvo Teräväinen (Chicago), Lauri Korpikoski (Edmonton).

Suomi tavoittelee jo kolmatta jääkiekon MM-kultaa tänä vuonna Venäjältä, mutta tämän vuoden kovatasoisin turnaus odottaa vasta syksyllä.

Torontossa 17. syyskuuta alkava World Cup kokoaa yhteen maailman parhaat jääkiekkoilijat, ja mukaan on tunkeutumassa myös Patrik Laine ja Sebastian Aho.

Lopulliset kokoonpanot pitää julkistaa 27. toukokuuta, ja Leijonien general manager Jere Lehtinen myöntää, että nuorukaisia on vaikea sivuuttaa valinnoissa.

”Kun alussa aloimme miettiä pelaajia, emme osanneet edes ajatella heitä. Nuorten MM-kisojen jälkeen ajattelimme, että ehkä on olemassa mahdollisuus, ja nyt he ovat täällä ja pelaavat todella hyvin.”, Lehtinen kommentoi New York Timesin haastattelussa.

”He ovat osoittaneet pystyvänsä pelaamaan tällä tasolla, ja pystyvät vaikuttamaan peliin. He ovat ehdottomasti listallamme, ja he tekevät minulle vaikeaksi sanoa ei.”

Suomen alustava joukkue World Cupiin nimettiin maaliskuun alussa.

16 pelaajan listan täyttävät NHL:ssä kiekkoilevat Suomen kärkipelaajat Minnesotan Mikko Koivun ja Floridan Aleksander Barkovin johdolla.

Hyökkääjistä mukana ovat lisäksi muun muassa Koivun joukkuetoveri Mikael Granlund, Barkovin seuratoveri Jussi Jokinen sekä Chicagossa viime keväänä Stanley Cupin voittanut Teuvo Teräväinen.

Torontossa 17.9.–1.10. pelattavaan turnaukseen osallistuu kahdeksan joukkuetta. Kanadan, Yhdysvaltojen, Suomen, Ruotsin, Tšekin ja Venäjän lisäksi turnauksessa pelaa Euroopan joukkue ja Pohjois-Amerikan alle 23-vuotiaiden joukkue.

Suomen alkulohkossa pelaavat Ruotsi, Venäjä ja Pohjois-Amerikan joukkue.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!