Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tuttu hahmo puuttuu tenniksen Ranskan avoimista ensi kertaa 2000-luvulla

Urheilu
 
HS–AFP
Antti Hämäläinen
Roger Federer piipahti viime marraskuussa Suomessa Jarkko Niemisen jäähyväisottelussa.
Roger Federer piipahti viime marraskuussa Suomessa Jarkko Niemisen jäähyväisottelussa. Kuva: Antti Hämäläinen

Tennispelaaja Roger Federer ei pelaa sunnuntaina alkavissa Ranskan avoimissa loukkaantumisen vuoksi. Sveitsiläinen kertoi päätöksestään Facebook-sivuillaan.

Entinen maailmanlistan ykkönen on ollut mukana 65 peräkkäisessä Grand Slam -turnauksessa. Ranskassa hän pelasi ensimmäisen kerran vuonna 1999, jolloin hän oli 17-vuotias ja hävisi 1. kierroksella Pat Rafterille.

2000-luvun tennistä hallinnut Federer on selvinnyt uransa läpi ilman suurempia terveyshuolia, mutta viime vuosina niitä on alkanut tulla. Ranska jää väliin selkä- ja polvivammojen vuoksi. Federer on pelannut tänä vuonna vain neljässä turnauksessa.

17 kertaa Grand Slam -turnauksen voittanut Federer oli paras Ranskassa 2009. Hän ei ole vetäytymisestään huolimatta lopettamassa.

”Päätös ei ollut helppo, mutta tein sen varmistaakseni, että voin pelata kauden loppuun ja pidentääkseni uraani”, Rion olympiaturnaukseen tähtäävä Federer kirjoitti.

Ranskalaisfaneille hän lupasi pelata Roland Garrosilla jälleen ensi vuonna.

Federer olisi ollut sijoitettuna neljänneksi turnauskaaviossa. Nyt sille paikalle nousee Ranskan avointen 9-kertainen mestari Rafael Nadal.

Nadalin nousu kaaviossa on hyvä uutinen ykkössijoitetulle Novak Djokovicille ja kakkoselle Andy Murraylle. He eivät kohtaa espanjalaista kuin aikaisintaan välierissä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!