Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Eilinen lumiukko pilasi Ilosen kisan Irlannissa

Urheilu
 
Helsingin Sanomat

Golfari Mikko Ilonen karsiutui perjantain kierroksen jälkeen tämänvuotisista Irlannin avoimista. Iloinen pelasi molemmilla kierroksillaan tuloksen 77 lyöntiä (+5) ja sijoitus valui pitkälle sadan tuolle puolen.

Ilonen voitti Irish Openin vuonna 2014, mutta tällä kertaa ei kulkenut hankalissa oloissa. Ilosen kisa karahti jo torstaina avauskierroksella, kun hän käytti kahdeksan lyöntiä par-4 -väylällä. Golfkielessä tuloskortin kahdeksikkoa kutsutaan lumiukoksi.

”Ei löytynyt äijältä kärsivällisyyttä nakertaa tulosta vaikeissa oloissa. Turhan paljon oli isoja numeroita kortissa, siihenhän tämä nyt katkesi”, Ilonen sanoi tiedotteessa.

Ilman huonosti sujuneita väyliä Ilonen olisi voinut kamppailla jopa kärkisijoista, sillä birdieitä syntyi kuitenkin seitsemän. Seuraavaksi lahtelainen suuntaa Wentworthiin, jossa kisataan ensi viikonloppuna.

Roope Kakko ( 71-73) ja Mikko Korhonen (72-73) selvisivät jatkoon Ilosta pienemmillä birdiemäärillä, ( Kakko 4, Korhonen 6) mutta tasaisemmilla suorituksilla.

Muut suomalaiset pelaavat Irlannissa täyden viikonlopun. Roope Kakko on tuloksessa par ja Mikko Korhonen tuloksessa +1. Kisan kärjessä ovat skotti Marc Warren ja Englantia edustava Danny Willett tuloksella -8.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!