Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

PK-35 Vantaan Kuqi ja Couñago tukkanuottasilla – ”Kuqi on tehnyt minusta ongelman ja syntipukin”

Urheilu
 
Veikkausliigan huippuhetket 21.5.2016
Veikkausliigan huippuhetket 21.5.2016
PK-35–PS Kemi 2–2

Pallokerho-35 koki tutun kohtalon jalkapalloliigassa PS Kemiä vastaan. Kotijoukkue johti Myyrmäen tekonurmella 2–0, mutta vieraat nousivat Billy Ionsin kahdella maalilla tasoihin.

Pelin jälkeen ottelua suurempi keskustelunaihe oli PK-35:n sisäinen hämmennyksen tila. Vantaalaisten pukukoppitiloissa on pidempään ollut kuumat tunteet.

Shefki Kuqi on yhä seuran päävalmentaja. Kärkipelaaja ja seuran osaomistajiin Kuqin lailla kuuluva Pablo Couñago istui Kemi-ottelussa katsomossa. Couñagon mukaan kakkosvalmentaja Jose Riveiro jätti seuran viikko sitten.

”Kuqi on tehnyt minusta ongelman ja syntipukin sille, ettei kausi ole alkanut odotusten mukaisesti”, sanoi katsomossa seitsemänneltä riviltä peliä seurannut Couñago.

Couñago ei ole käynyt harjoituksissa. Espanjalainen haluaa, että seuran muut omistajaryhmät tekevät päätöksen hänen ja Kuqin tulevaisuudesta. Kuqi ja Couñago ovat puheenjohtaja Markku Hynnisen kanssa pääomistajia.

”Jos seuran muut omistajaryhmät kokevat, että olen hyödytön ja Kuqin jaloissa, pysyn poissa. Teen niin he näkevät parhaaksi”, sanoi Couñago.

”Seuraa en aio kuitenkaan jättää. Täällä on puolentusinaa pelaajaa, jotka ovat tulleet kontaktieni kautta PK-35:een.”

Ymmärrettävästi Kuqi ei nauti koko joukkueen luottamusta. Couñago on jäänyt mielestään liian pienelle peli-ajalle, mutta Kuqin mukaan Couñago ei ole ansainnut enempää peliminuutteja..

”En tiedä. Turha spekuloida”, vastasi Kuqi kysymykseen Couñago tulevaisuudesta PK-35:ssä. ”Pitää aina ajatella seuran etua. Seura on isompi kuin yksikään pelaaja.”

PK-35:n pussiin on pudonnut niukasti pisteitä. Sarjan hännänhuippu on voittanut KuPSin ja pelannut tasan Kemin, SJK:n ja IFK Mariehamnin kanssa.

Lauantaina PK-35:n maalit tekivät Mateo Miquez ja Njazi Kuqi. Kemin takaa-ajo avitti kotijoukkueen topparin Linan ulosajo 63. minuutilla tilanteessa 2–1.

”Eripura seuran kulisseissa saattoi vaikuttaa otteluun valmistautumiseen, muttei niin hirveästi itse peliin”, sanoi PK-35:n kapteeni Konsta Rasimus.

Jääkiekon MM-välierän Suomi-Venäjä televisiointi osui päällekkäin PK-35-Kemi -ottelun kanssa. Peli houkutteli katsomoon Pallokerhon kauden pienimmän yleisön: 681.

PK-35 kohtaa seuraavassa liigaottelussaan ensi keskiviikkona Myyrmäessä Interin. Vantaalaiset pudottivat alkukeväällä Interin Suomen Cupista 4–0-vierasvoitolla.

Antti Aimo-Koivisto / LEHTIKUVA
Shefki Kuqi johti joukkueensa peliä lauantaina.
Shefki Kuqi johti joukkueensa peliä lauantaina.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!