Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Unitedin päävalmentaja Louis van Gaal: ”Nyt se on loppu” – brittimedian mukaan Jose Mourinho on valmis korvaajaksi

Urheilu
 
John Sibley / REUTERS
Manchester Unitedin päävalmentajan Louis van Gaalin aika seurassa saattaa olla vain viimeistä silausta vaille ohitse.
Manchester Unitedin päävalmentajan Louis van Gaalin aika seurassa saattaa olla vain viimeistä silausta vaille ohitse. Kuva: John Sibley / REUTERS

Manchester Unitedin Englannin cupin mestaruuteen luotsannut Louis van Gaal lähti joukkueen hotellilta Lontoossa sunnuntaina sanoen, että ”nyt se on loppu”.

Hollantilaista päävalmentajaa odotti hotellin ulkopuolella lauma United-faneja, jotka juhlivat lauantaina Unitedin cup-voittoa Crystal Palacesta Wembleyn stadionilla.

Kun Sky Sportsin toimittaja kysyi, olisiko van Gaalilla aikaa jutella, vastasi päävalmentaja, että ”nyt se on loppu”.

Vielä ei ole tiedossa, tarkoittiko van Gaal, että hän on saanut potkut Unitedista. Se on varmaa, että 64-vuotiaan hollantilaisvalmentajan lyhyt lause lisää spekulaatioita siitä, että hän on lähdössä seurasta.

Unitedin voitosta lauantaina ei ehtinyt kulua kuin tovi, kun brittimedia jo raportoi, että entinen Chelsea-valmentaja Jose Mourinho korvaisi van Gaalin.

Unitedin kannattajat ovat olleet tyytymättömiä siihen tapaan, jolla joukkue on pelannut. Kannattajien mielestä peli van Gaalin alaisuudessa oli seuran hyökkäävän jalkapallon perinteiden vastaista.

Mourinho sai toisesta Chelsea-pestistään potkut joulukuussa sen jälkeen, kun edellisen kauden mestarit olivat aloittaneet surkeasti kauden syksyllä.

Portugalilainen Mourinho on kerännyt pokaaleita useammassa eurooppalaisessa liigassa mutta hän ei ole koskaan viihtynyt kolmea vuotta pitempään yhdessä seurassa. Entisen United-puolustajan Phil Nevillen mukaan Mourinho toisi Unitedille pokaaleita lyhyessäkin ajassa.

”En odottaisi hänen viipyvän pitkään Unitedissa, ehkä kaksi kolme vuotta. Se näyttää olevan hänen pestiensä kesto seuroissa”, Neville kertoi BBC:n radiohaastattelussa sunnuntaina.

Nevillen mukaan Mourinhon pestien päättyminen noudattelee usein kaavaa, jossa hän riitautuu muutaman pelaajan kanssa, tulee tyytymättömäksi ja joukkueen vire laskee.

”Niin tapahtui Chelseassa, samoin Real Madridissa. Hän tulee seuraan, tuo menestystä, muttei viivy pitkään”, Neville sanoi.

United ei ole sijoittunut Valioliigassa neljättä sijaa korkeammalle sen jälkeen legendaarinen päävalmentaja Alex Ferguson siirtyi seurasta eläkkeelle kolme vuotta sitten. Neville uskoo, että Mourinho kääntäisi kurssin.

”Hän on todistetusti voittaja ja mestari”, Neville sanoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!