Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vain muutama meni uimaan torilla finaalin jälkeen – ”Aika haikeat olot on”

Kauppatori oli illalla MM-loppuottelun jälkeen hiljainen ja Mantan allas oli pitkään ilman uimareita. Muutama kävi kuitenkin kastautumassa.

Urheilu
 
Mantalta löytyi lohtua lätkäfaneille
Mantalta löytyi lohtua lätkäfaneille
Kanada vei MM-jääkiekkokultaa, Suomi jäi kakkoseksi. Jääkiekkokansa aloitti terapian kukin omalla tyylillään. Helsingin keskustasta Mantan luota löytyi lohtua ja piristystä. Toimittaja: Heidi Lämsä, kuvaaja Janne Järvinen, leikkaaja Janne Elkki.

Kauppatori oli illalla MM-loppuottelun jälkeen hiljainen. Ennen ottelua moni suunnitteli menevänsä uimaan Havis Amandan suihkulähteeseen, mutta muutti suunnitelmiaan, kun Suomi hävisi Kanadalle.

Helsinkiläinen Jaakko Keso hyppäsi uimaan häviöstä huolimatta.

Kimmo Räisänen
Jaakko Keso ui Mantan altaassa ottelun ratkettua.
Jaakko Keso ui Mantan altaassa ottelun ratkettua.

”Olin täällä viime kerralla, kun Suomi voitti kultaa. Silloin oli aikamoista. Altaassa oli ainakin kymmenen ihmistä uimassa. Nyt ei päästy ihan siihen, mutta ajattelin, että jonkun edes pitää mennä”, Keso sanoi.

Uinti onnistui, vaikka sen jälkeen hieman kadutti.

”Olin sen verran häveliäs, että pidin alushousut päällä. Olisi ehkä pitänyt mennä alasti, koska nyt on ikävä tunne pakaroiden välissä.”

Osa katsojista jaksoi pettymyksestä huolimatta iloita hopeamitalista.

”Me juhlitaan tällä hetkellä hopeamitalia. Tämä on ihan yhtä hienoa kuin kultamitalikin olisi ollut. Me ollaan todella hyvällä tiellä meidän joukkueen kanssa nyt”, sanoi Kauppatorilla ottelua katsonut Gabrieliksi esittäytynyt mies.

Helsingin Hernesaaren ulkoilmakatsomossa löytyi myös muutama iloitseva katsoja. Saanaksi esittäytynyt nuori nainen heilutti hymyillen Suomen lippua.

”Suomen lippu liehuu vielä. Eikös me saatu pronssia? Ai hopeaa! Hyvä, pojat! Ärsyttävän tiukka peli oli kyllä.”

Kimmo Räisänen
Ystävykset Jarkko Nissinen Espoosta ja Gary Paddick Kanadasta uiskentelivat yhdessä. Altaaseen olisi menty myös Suomen voitettua.
Ystävykset Jarkko Nissinen Espoosta ja Gary Paddick Kanadasta uiskentelivat yhdessä. Altaaseen olisi menty myös Suomen voitettua.

Suurin osa Helsingin Hernesaaren kisakatsomosta liukeni kuitenkin paikan päältä pettyneenä ja vähin äänin.

”Aika haikeat olot on tällä hetkellä. Ei Kanada antanut mitään armoa. Ne vaan oli parempia tänään”, kommentoi Veikoksi esittäytynyt nuori mies.

Sosiaalisessa mediassa kommentoijat jakautuivat kahteen porukkaan. Toiset päästivät pettymyksensä ilmoille ja antoivat joukkueelle rankkaakin kritiikkiä.

Voi vee ja pee – kooste MM-lätkän finaalikatsomosta
Voi vee ja pee – kooste MM-lätkän finaalikatsomosta
Toivoa riitti loppuun asti, vaikka Kanadalle hävittiin. Katso, miten MM-jääkiekon finaali Suomi–Kanada koettiin Helsingin Hernesaaressa ulkoilmassa. Toimittaja: Heidi Lämsä, kuvaaja Janne Järvinen, leikkaaja Janne Elkki.

HS:n otteluseuranta löytyy täältä.

Toiset taas jaksoivat kannustaa ja iloita Suomen hopeamitalista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!