Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Moskovan jäähalli pullollaan venäläisiä: "Kuumat suomalaiset miehet jäätyivät"

Joitakin Venäjän putoaminen kultapelistä pronssiotteluun kirveli edelleen.

Urheilu
 
Juha Metso
Dmitri Dzjadzko oli lyönyt ystävänsä kanssa vetoa ravintolaillallisesta, kumpi voittaa MM-finaalin, Suomi vai Kanada.
Dmitri Dzjadzko oli lyönyt ystävänsä kanssa vetoa ravintolaillallisesta, kumpi voittaa MM-finaalin, Suomi vai Kanada. Kuva: Juha Metso

Moskovan Jääpalatsissa MM-kisoissa valtaosa yleisöstä oli venäläisiä, vaikka Suomen ja Kanadan kannattajatkin saavat huutonsa kuuluviin.

MM-kisojen loppuottelun päätteeksi puheenvuoron otti Venäjän presidentti Vladimir Putin, joka kiitti Kanadan, Suomen ja Venäjän joukkueita.

"Kuumat suomalaiset miehet jäätyivät", oli katsomosta kuulunut vain hetki sitten venäjäksi, kun kolmannessa erässä Suomelle ei maalia tullut.

Katsomossa Suomen lippua heiluttaneella Natalija Dorofejevalla oli takanaan Venäjän ja Yhdysvaltain pronssipeli, jossa yleisö sai maaleja kyllikseen: 7-2 Venäjän hyväksi.

"Suomen ja Kanadan peli on nopeampaa ja joukkueet todella kovia. Harmi, että maaleja tuli niin vähän."

Joitakin Venäjän putoaminen kultapelistä pronssiotteluun kirveli edelleen.

”Kunpa Suomi voittaisi, silloin Venäjän tappio välierissä mitätöityisi. Maailmanmestarille häviäminen ei ole häpeä”, sanoi Alina ensimmäisellä erätauolla lukemien ollessa 0-1 Kanadan hyväksi.

Dmitri Dzjadzko oli lyönyt ystävänsä kanssa vetoa ravintolaillallisesta, kumpi voittaa. Dzjadzko valitsi Suomen, kaveri puolsi Kanadan mestaruutta.

”Oikeasti tietysti kannustan Venäjää, mutta toivon että Suomi voittaa. Objektiivisesti ajatellen Suomi oli parempi välierissä”, hän huomautti ensimmäisellä erätauolla.

”Harmi, jos Suomi olisi voittanut kaikki muut turnauksen pelit ja häviäisi viimeisen. Ensimmäisessä erässä molempien joukkueiden hermostus näkyi.”

12 000 hengen areenalla oli jonkin verran tyhjiä hajapaikkoja. Halvimmillaan lipun sai ostettua ennen peliä 40 eurolla. Venäläisyleisö kannusti tasaisesti molempia joukkueita.

”Tältä ottelulta haluamme vain hyvää peliä ja paljon maaleja.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!