Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pettynyt Barkov MTV:lle: ”Oli sellainen fiilis, että kyllä me tämä hoidetaan”

Urheilu
 
Vesa Koivunen
Mikael Granlund (vas.) ja Aleksander Barkov pettyneenä tappioon päättyneen MM-finaalin jälkeen.
Mikael Granlund (vas.) ja Aleksander Barkov pettyneenä tappioon päättyneen MM-finaalin jälkeen. Kuva: Vesa Koivunen

Suomi voitti MM-kisoissa yhdeksän peliä putkeen, kunnes finaalissa voittoputki katkesi Kanadaa vastaan. Leijonien avainpelaaja Aleksander Barkov oli loppuottelun jälkeen pettynyt.

”Aika tyhjä olo. Tiesimme ennen peliä, että tämä on kauden viimeinen ottelu. Meillä oli iso mahdollisuus voittaa kultaa”, Barkov sanoi MTV:n tv-lähetyksen haastattelussa.

Barkovin mukaan Leijonien pukukopissa vallitsi luottavainen henki loppuun asti. Moni joukkueen pelaajista oli voittanut maailmanmestaruuden joko aikuisissa tai nuorissa. Se loi rauhaa ja toi itseluottamusta.

Suomi pelasi upean turnauksen, mutta kirkkain jäi puuttumaan. Barkovilta kysyttiin MTV:n haastattelussa, tuntuuko epäreilulta, että noin hyvän kisarupeaman päätteeksi kaulassa roikkuu vain hopeamitali.

”Vähän tuntuu. Meillä oli yhdeksän pelin voittoputki, ja oli vähän sellainen fiilis, että kyllä me tämä hoidetaan”, Barkov totesi.

Venäjän MM-turnauksessa yhdeksän (3+6) tehopistettä kirjauttanut Barkov ei päässyt finaalissa loistamaan. Eikä päässyt juuri kukaan muukaan suomalaishyökkääjistä.

Barkovilla oli selkeä näkemys, miksi Kanada oli parempi.

”He pysyivät kiekossa meidän alueella ja pyörittivät siellä niin paljon kuin pystyivät. Meidän energiaa kului puolustamiseen”, Barkov sanoi MTV:lle.

Barkovin mukaan Suomen puolustaminen ja maalivahtipelaaminen olivat finaalissakin kunnossa. Hyökkäyspäässä olisi pitänyt saada enemmän aikaan.

”Koko ajan luotimme omaan tekemiseen ja jätimme kaikkemme tuonne kentälle. Siitä ei jäänyt kiinni.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?