Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Espanjalaiset jättivät PK-35:n – Shefki Kuqi jatkaa päävalmentajana

Urheilu
 
Antti Aimo-Koivisto / Lehtikuva
Shefki Kuqi jatkaa PK-35:n päävalmentajana.
Shefki Kuqi jatkaa PK-35:n päävalmentajana. Kuva: Antti Aimo-Koivisto / Lehtikuva

Veikausliigan sarjanousijaa PK-35:tä ravistelleessa kriisissä nähtiin maanantaina uusi käänne.

PK-35 ilmoitti joukkueen espanjalaisvalmentajien Jose Riveiron ja Pablo Perez Urtazan irtisanoutuneet seuran palveluksesta ja päävalmentajana jatkaa Shefki Kuqi.

Veikkausliigassa viimeiseksi valahtanut joukkue kohtaa ensi keskiviikkona FC Interin. Lauantaina PK-35 hävisi toiselle sarjanousijalle PS Kemille 0–2.

Kuqin kanssa seuran pääomistajiin kuuluva kärkipelaaja Pablo Couñago kertoi Riverion erosta jo lauantaina. Hänen mukaansa Riveiro jätti seuran viikko sitten.

Riveron ja Urtazan ero liittyy Kuqin ja Couñagon väliseen valtataisteluun.

Viime kaudella Ykkösen parhaisiin maalintekijöihin kuulunut Couñago ei ole päässyt pahemimn tällä kaudella pelaamaan, vaan Kuqi on istuttanut häntä penkillä.

”Kuqi on tehnyt minusta ongelman ja syntipukin sille, ettei kausi ole alkanut odotusten mukaisesti”, Couñago sanoi lauantaina HS:lle.

”Jos seuran muut omistajaryhmät kokevat, että olen hyödytön ja Kuqin jaloissa, pysyn poissa. Teen niin he näkevät parhaaksi”, sanoi Couñago.

Kuqi ja Couñago ovat vanhoja pelikavereita. Kuqin sanoi lauantaina, että Couñago ei nykykunnossa ansaitse enempää peliaikaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!