Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HSTV:n Kottilat: Nämä asiat ratkaisevat Stadin derbyn

Urheilu
 
Kottilat: Nämä asiat ratkaisevat Stadin derbyn
Kottilat: Nämä asiat ratkaisevat Stadin derbyn
HSTV:n Kottilat –ohjelmassa futisveljekset Mika ja Santtu puivat kevään kotimaisen futiksen kohokohdan, Stadin derbyn. Pelissä ovat HJK:n ja HIFK lisäksi vastakkain kaksi aivan erilaista pelitapaa ja -filosofiaa. Derbyn lisäksi Kottilat selvittävät Mestarien liigan finaalin asetelmat.

Jalkapallon ystäville on taas luvassa erinomainen viikko. HSTV:n Kottilat –ohjelmassa veljekset Mika ja Santtu nostavat tämän viikon futiskartalle kevään kotimaisen futiksen kohokohdan Stadin derbyn sekä eurooppalaisen futiksen odotetuimman kamppailun: Mestarien liigan finaalin.

Veljekset ovat silmin nähden innostuneita alkavasta futisviikosta. Stadin derbyn osalta Mika ja Santtu ennakoivat pelin ratkaisun nähtävän HIFK:n keskuspuolustuksen sekä HJK:n hyökkäysnelikon välillä. HJK on pelannut keväällä poikkeuksellisen ”inhorealistista” futista, jossa tärkeimpänä on ollut tulos eikä niinkään pelitapa. HIFK:n vahvuudet paikallisottelussa ovat tiivis joukkuepeli sekä niin sanottu ”tahtofutis”.

Mestarien liigan finaali huipentaa eurooppalaisen huippufutiksen kevään. Atletico Madrid ja Real Madrid kohtaavat jälleen finaalissa. Atletico on pelannut koko kauden hyvin tasaisesti ja heidän pelitapansa on veljesten mielestä ihailtavan hurmoksellista. Real on puolestaan saanut pelistään paremman otteen Zinedine Zidanen otettua vetovastuun. Pari vuotta sitten joukkueet kohtasivat niin ikään Mestarien liigan finaalissa ja silloin Real nousi viime hetkillä tasoihin ja jatkoajan kautta voittoon. Onko tämä haava jo tervehtynyt vai iskeekö siihen tämän ottelun jälkeen sairaalabakteeri – kuten Mika asiaa spekuloi.

Veljesten välisessä naljailussa nähdään myös uusia käänteitä, kun peliuraltaan vaatimattomammat meriitit omaavalla Santulla on heittää pöytään futikseen liittyvä saavutus, johon Mika ei pysty vastaamaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!