Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Djokovic tunnusti paineet Ranskan avoimessa tennisturnauksessa: ”Ihmiset miettivät, joko tänä vuonna, ja itsekin mietin samaa”

Pariisi on kurittanut maailmanlistan ykköstä monta kertaa.

Urheilu
 
BENOIT TESSIER / Reuters
Novak Djokovic oli ylivoimainen ensimmäisen kierroksen ottelussaan.
Novak Djokovic oli ylivoimainen ensimmäisen kierroksen ottelussaan. Kuva: BENOIT TESSIER / Reuters

Maailmanlistan ykköspelaaja Novak Djokovic aloitti rutiinivoitolla Ranskan avoimessa tennisturnauksessa, jonka valtius häneltä vielä puuttuu. Hänellä on syitä himoita sitä tosissaan.

Vuosi sitten Stan Wawrinka piiskasi yllättäen Djokovicin loppuottelussa. Jos Djokovic onnistuu voittamaan nyt, hänestä tulee 50 vuoteen ensimmäinen mies, joka on voittanut kaikki neljän grand slamia peräkkäin. Viimeksi siihen on pystynyt Rod Laver vuonna 1969.

Tiistaina Djokovic löi ensimmäisen kierroksen vastustajansa, Taiwanin Lu Yenhsunin tylysti 6–4, 6–1, 6–1 kylmällä ja kostealla Philippe Chatrierin kentällä. Seuraavaksi vastaan asettuu Belgian Steve Darcis.

Djokovic myönsi häneen kohdistuvat odotukset ja paineet.

”Viisi vuotta peräkkäin olen jo tullut tähän turnaukseen yhtenä suosikeista. Ihmiset selvästi miettivät, että joko tänä vuonna, ja itsekin mietin samaa”, hän sanoi uutistoimisto Reutersille.

Djokovicilla oli mahdollisuus ottaa neljän grand slamin suora jo 2012, mutta silloin Rafael Nadal löi hänet finaalissa.

Viime vuonna kirous näytti murtuvan, kun Nadal ja Andy Murray olivat jääneet onnellisesti taakse ja finaalissa oli vastassa Wawrinka, jonka kukaan ei odottanut voittavan. Toisin kuitenkin kävi.

”Tähän turnaukseen liittyy erityinen tunne. Se on aivan erilainen kuin kaikki muut”, 29-vuotias serbi kuvaili suhdettaan Ranskan turnaukseen.

”Jatko riippuu siitä, kuinka käytän tunteen. Yritän motivoida ja inspiroida sillä itseäni hyvään peliin, pysyä tyynenä ja keskittyä vain käsillä olevaan hetkeen.”

Lähde: Reuters

BENOIT TESSIER / Reuters
BENOIT TESSIER / Reuters
BENOIT TESSIER / Reuters
Djokovicin ensimmäisen kierroksen vastustaja oli Taiwanin Lu Yenhsun.
Djokovicin ensimmäisen kierroksen vastustaja oli Taiwanin Lu Yenhsun.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!