Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tero Pitkämäen leikattu jalka kunnossa – kauden avaus voi aikaistua

Urheilu
 
Markku Ulander / Lehtikuva
Tero Pitkämäki odottaa jo innolla tulevaa keihäskesää.
Tero Pitkämäki odottaa jo innolla tulevaa keihäskesää. Kuva: Markku Ulander / Lehtikuva

Tero Pitkämäki selvisi säikähdyksellä vasemman reiden lähentäjälihaksen vammasta.

Jalka leikattiin kaksi viikkoa sitten Seinäjoella. Nopean parantumisen ansiosta keihäänheittäjän kilpailukauden avaus voi aikaistua.

Pitkämäki suunnittelee osallistuvansa Timanttiliigan kilpailuun 16. kesäkuuta Tukholmassa. Alkujaan kauden avauksen oli määrä olla Kuortaneella juhannuksena.

”Ei tule pitkää taukoa. Hyvin olen päässyt harjoittelemaan”, Pitkämäki sanoi perjantaina Suomen Urheiluliiton tilaisuudessa Helsingissä.

Pitkämäki joutui vamman takia palaamaan kesken kaiken harjoitus- ja kilpailumatkalta Shanghaista, jossa hänen piti heittää Timanttiliigaa.

Pitkämäen ja hänen avopuolisonsa Niina Kelon perheeseen tulee kesällä perheenlisäystä. Lapsen laskettu aika on lähellä Rion kesäolympialaisia, jotka alkavat 5. elokuuta.

”Onneksi meillä on hyvät tukijoukot ja hoitajia riittää. Ajanhallinta kysymys”, Pitkämäki sanoi, kun tilaisuuden juontaja Tommi Evilä kysyi joutuuko hän valvomaan nyt öitään ennen kesän tärkeimpää kilpailua.

Evilä myös tivasi, aikooko Pitkämäki heittää vielä viidensissä kesäolympialaisissaan vuonna 2020 Tokiossa.

”Minulla ei ole takarajaa mielessä, koska heittäminen päättyy. Se on enemmän hetkenpisto kuin pitkäaikainen harkinta”, Pitkämäki sanoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!