Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Psykologisiskon vinkit auttoivat Rogersin tennisyllätykseen Ranskassa

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
USA Today Sports
Shelby Rogers US Openissa viime syyskuussa.
Shelby Rogers US Openissa viime syyskuussa. Kuva: USA Today Sports

USA:n Shelby Rogers järjesti yllätyksen tenniksen Ranskan avoimissa, kun hän pudotti kolmannella kierroksella jatkosta kaksinkertaisen Wimbledon-voittajan Tšekin Petra Kvitovan lukemin 6–0, 6–7, 6–0.

Maailmanlistalla vasta sijalla 108 oleva Rogers eteni ensimmäistä kertaa urallaan 16 parhaan joukkoon Grand Slam -turnauksessa. Aikaisemmat kymmenen yritystä ovat päättyneet alkukierroksilla.

”Olen ollut täällä luottavainen. Minulla on täältä jo muutama hyvä voitto. Yritin vain keskittyä peliini ja tehdä niitä asioita, jotka ovat toimineet aiemmissa peleissä”, Rogers kertasi.

Erityisen tärkeänä hän piti sitä, ettei ajatellut vastustajaa ja tämän mainetta. Keskittymiseen Rogers on saanut apua siskoltaan Sabralta, joka on psykologi.

”Hänellä on paljon työtä minun kanssani, mutta hän pitää minut järjissäni. Hän on hyvin auttavainen”, Shelby Rogers kiitteli.

Yllättäjä kuvaili tiedotusvälineille läheistä sisarsuhdettaan ja erilaisia keskittymisharjoituksia, joita hän siskonsa avulla tekee.

”Hän yrittää saada minut keskittymään nykyhetkeen, eikä ajattelemaan liikaa menneisyyden tai tulevaisuuden asioita. Sitä hän kai painottaa eniten”, Rogers tiivisti siskonsa neuvot.

Seuraavaksi hän kohtaa turnauksen 25. sijoitetun Irina-Camelia Begun. Myöskään romanialainen ei ole aiemmin pelannut Grand Slam -turnauksen puolivälierissä, jonne kamppailun voittaja etenee.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?