Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Venäjän Olympiakomitea: Kahdeksan urheilijaa jäi kiinni dopingista Lontoon uusintatesteissä

Urheilu
 
SERGEI KARPUKHIN / REUTERS
Dopingnäytteisiin käytettäviä purkkeja esillä Venäjän antidopingtoimistossa Moskovassa.
Dopingnäytteisiin käytettäviä purkkeja esillä Venäjän antidopingtoimistossa Moskovassa. Kuva: SERGEI KARPUKHIN / REUTERS

Venäjän Olympiakomitea kertoi lauantaina, että kahdeksan venäläisurheilijaa on jäänyt kiinni dopingista Lontoon vuoden 2012 kesäkisojen näytteistä tehdyissä uusintatesteissä.

Tiedotteen mukaan uusintanäytteissä kiellettyjen aineiden käytöstä kiinnijääneet urheilijat ovat kolmen eri lajin edustajia.

Perjantaina Kansainvälinen olympiakomitea kertoi, että yhteensä 23 urheilijaa on jäänyt Lontoon uusintatesteissä kiinni dopingista. Näytteitä on otettu uudelleen testattavaksi yhteensä 265 kappaletta.

Aikaisemmin tällä viikolla kerrottiin, että 14 venäläisurheilijaa kärysi dopingista, kun vuoden 2008 Pekingin olympialaisten dopingnäytteitä uudelleentestattiin.

Doping kuohuttaa tällä hetkellä Venäjällä. Maan yleisurheilijat eivät näillä näkymin pääse kilpailemaan Rion kesäkisoissa järjestäytyneen dopingkulttuurin takia.

Myös moni venäläisurheilija on jäänyt kiinni tänä vuonna kiellettyjen aineiden listalle lisätyn meldoniumin käytöstä. Kärynneiden joukossa on muun muassa tennistähti Maria Šarapova.

Lähde: AFP

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!