Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

PK-35 jäi pisteittä jumbokamppailussa – joukkueen ilmapiiri on paranemaan päin

Kuqi: Kaikki jäljellä olevat kaverit haluavat taistella logon puolesta

Urheilu
 
Eerikki Lyytikäinen
Antti Aimo-Koivisto / Lehtikuva
Njazi Kuqi (vas.) laukoi vantaalaisten kavennusmaalin lauantaina Lahdessa. Kuva viime keskiviikon ottelusta FC Interiä vastaan.
Njazi Kuqi (vas.) laukoi vantaalaisten kavennusmaalin lauantaina Lahdessa. Kuva viime keskiviikon ottelusta FC Interiä vastaan. Kuva: Antti Aimo-Koivisto / Lehtikuva

Lahti 2

PK-35 Vantaa 1

Lahti

Edelliset pari viikkoa myrskyn silmässä ollut PK-35 ei kyennyt jatkamaan voittojen tiellä Veikkausliigassa lauantaina.

Vantaalaisjoukkue laittoi FC Lahden ahtaalle Kisapuistossa, mutta tuloksena oli silti kirvelevä 2–1-tappio. Tappion seurauksena PK-35 löytyy sarjataulukon jumbosijalta. Sarjan tasaisuudesta kertoo hyvin se, että FC Lahti nousi voittonsa ansiosta sijalle kuusi, mutta eroa vantaalaisiin on vain kolme pistettä.

Kaksijakoinen kamppailu olisi voinut päättyä myös PK:n juhliin. Lahti hallitsi avauspuoliaikaa suvereenisti, mutta tahti muuttui toisella jaksolla.

Vantaalaisvieraat vyöryttivät hyökkäyksiään jatkuvalla syötöllä kohti Miikka Mujusen vartioimaa lahtelaispömpeliä.

PK-35 saikin palkinnon, kun Njazi Kuqi toi kauden viidennellä osumallaan joukkueen peliin. PK:n loppurynnistys oli hurja. Pallo pomppi useampaan kertaan lahtelaisten maaliviivalla.

”Olimme avauspuoliajalla täysin unessa. Tiesimme, että Lahti tulee kolmen peräkkäisen tappion jälkeen hirveällä draivilla päälle, mutta emme kyenneet vastaamaan siihen yhtään”, PK-35:n kapteeni Kim Raimi sanoi.

Ensimmäisen kolmen vartin jälkeen näytti selvältä, että pisteet jäävät Lahteen. Toisin kuitenkin kävi.

”Täytyy olla tyytyväinen siihen, miten pesimme kasvomme toisella jaksolla. Fakta on silti se, ettemme saaneet pistettäkään mukaamme ja se syö miestä. Olen joka tapauksessa ylpeä jokaisesta pelaajasta”, Raimi korosti.

PK:n leirissä on nyt kaikkien sattumien jälkeen taas hyvä ja positiivinen fiilis.

”Ryhmässä on vapautunut tunnelma. Tilanteemme oli huono ja jotain piti tehdä. Nyt pukukopissa on pelaajia, joille PK:n logo oikeasti merkitsee paljon”, Raimi sanoi jopa hieman ääni väristen.

Vantaalaisten tulisieluinen päävalmentaja Shefki Kuqi oli kapteeninsa kanssa samoilla linjoilla. Kuqin mukaan joukkueen tilanne on helpottamassa.

”Se, mitä meille tapahtui, oli naurettavaa. Ammattiurheilussa sopimuksia pitää kunnioittaa. Se huoli on nyt pois. Kaikki jäljellä olevat kaverit haluavat taistella logon puolesta, ja se on ainoa asia, joka merkitsee”, Kuqi sanoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!