Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Roses Glory kolmas Tammaeliitissä

Suomalaiset jäivät täpärästi sivuosiin Elitloppetin avauspäivänä.

Urheilu
 
HS
Markku Ulander / Lehtikuva
Ruotsalaisori Propulsion voitti Vermossa Finlandia-ajon ja hakee kauden toista jättipottia sunnuntaina Elitloppetista.
Ruotsalaisori Propulsion voitti Vermossa Finlandia-ajon ja hakee kauden toista jättipottia sunnuntaina Elitloppetista. Kuva: Markku Ulander / Lehtikuva

Suomalaiset hevoset ja ohjastajat jäivät täpärästi sivuosiin ravikevään suurtapahtumassa Elitloppetissa Tukholmassa.

Jorma Kontion ohjasti Melby Vikingin neljänneksi lauantain toisessa päälähdössä, 3 100 metrin maratonilla Harper Hanoverissa. Sija toi runsaan 5 000 euron palkinnon.

Muista suomalaisista Hannu Torvinen oli Buck Bokolla kymmenes ja Antti Ojanperä Tir du Caux’lla yhdestoista. Lähdön 53 850 euron pääpotti meni Ranskaan, kun Joseph Verbeeck toi Bird Pakerin kärjessä maaliin. Voittoaika 12,1 on pitkän matkan ME. Kokenut Adrian Kolgini vei Sweden Cupin mailin matkan (1 609 metriä) Dante Bokolla. Myös Sweden Cupin ykköspalkinto oli 53 850 euroa.

Tammaeliitissä Roses Glory kiri Veijo Heiskasen ohjastamana ulkoa kolmanneksi. Voittoaika 10,2 oli sen ennätys.

Elitloppetin sunnuntain 320 000 euron pääkilpailuun on kutsuttu kuusitoista hevosta, joista loppukilpailuun selviää kahden karsintalähdön neljä nopeinta. Kilpailussa ei ole tänä vuonna suomalaista hevosta.

Viime vuoden voittoa puolustava ruotsalaishevonen Magic Tonight juoksee toisessa karsintaerässä. Ensimmäisessä erässä juoksee Ruotsin uusin ravitähti Propulsion, joka voitti äitienpäivänä Finlandia-ajon Vermossa. Propulsion ei ole hävinnyt vielä yhtään lähtöä Euroopassa. Pääpalkinto on 340 000 euroa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!