Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yksi Leijonien puolustajista joutuu ehkä jättämään World Cupin väliin

Urheilu
 
Sergei Belski / USA Today
Vancouver Canucksin Henrik Sedin (vas.) ja Calgary Flamesin Jyrki Jokipakka huhtikuun NHL-ottelussa.
Vancouver Canucksin Henrik Sedin (vas.) ja Calgary Flamesin Jyrki Jokipakka huhtikuun NHL-ottelussa. Kuva: Sergei Belski / USA Today

Syksyn World Cupiin matkaavan Leijonien joukkueen heikoin osa-alue on ennakkoon puolustus. Takalinjat heikentyvät ehkä entisestään, jos Jyrki Jokipakka ei pysty pelaamaan turnauksessa.

NHL-seura Calgary Flamesissa pelaava Jokipakka valittiin perjantaina Suomen lopulliseen World Cup -joukkueeseen. Hänen osallistumisensa turnaukseen on kuitenkin epävarmaa lonkkaleikkauksen vuoksi.

Flamesin presidentti Brian Burke kertoi lauantaina Sportsnet 960 The Fan -radioaseman haastattelussa, että lonkkaleikkauksessa ollut Jokipakka ei toivu välttämättä pelikuntoon World Cupiin mennessä.

Suomen jääkiekkomaajoukkueessa ei ole liikaa huippupuolustajia. Hyökkäyksessä leveyttä riittää, kun kokeneiden Mikko Koivun, Jussi Jokisen ja Valtteri Filppulan lisäksi vastuuta kantavat nuoret Aleksander Barkov, Mikael Granlund, Joonas Donskoi, Patrik Laine ja kumppanit.

Puolustuksen tärkeimmät pelaajat ovat Rasmus Ristolainen, Sami Vatanen ja Olli Määttä, joka on viime vuosina kärsinyt paljon loukkaantumisista ja sairasteluista.

Jokipakka on joukkueen neljäs vakituisesti NHL:ssä pelannut puolustaja. Jos hän joutuu jättämään World Cupin väliin, korvaava pelaaja lienee Jokerien Topi Jaakola, Kärppien Lasse Kukkonen tai Dinamo Moskovan Juuso Hietanen.

World Cup on NHL:n järjestämä maajoukkueturnaus, joka alkaa 17. syyskuuta.

Jokipakan loukkaantumishuolista Suomessa kertoi ensimmäisenä jatkoaika.com.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!