Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Rosbergin pettymys haihtui tiimikiitoksiin: ”Tämä oli huono päivä”

Urheilu
 
ERIC GAILLARD / REUTERS
Nico Rosberg (oik.) joutui päästämään Lewis Hamiltonin ohi.
Nico Rosberg (oik.) joutui päästämään Lewis Hamiltonin ohi. Kuva: ERIC GAILLARD / REUTERS

Monte Carlo.

Seitsemäs sija Monacon kotikisassa oli ankara pettymys Nico Rosbergille. Se lohkaisi kerralla tuntuvasti ylivoimaista pistejohtoa, mutta eniten Mercedeksen miestä sapetti jääminen aseettomaksi sunnuntain voittotaistossa.

”Kilpa-ajossa on hyviä ja huonoja päiviä. Tämä oli huono päivä, kun ei ollut vauhtia ajaa voitosta. Meidän täytyy ymmärtää, mistä se johtui. Luultavasti jarrut olivat syynä siihen, mutta varmuutta ei vileä ole”, Rosberg ruoti.

”Tunsin, etten yksinkertaisesti pysty rutistamaan täysillä kisan alussa sadekelin renkailla. Olikin yksinkertaista suostua siihen, kun tiimi pyysi minua päästämään Lewis Hamiltonin ohitseni – vaikka se sillä hetkellä tietysti sattuikin syvältä.”

”Lewisilla oli selvästi parempi vauhti, ja oli aika selvää, että hän pystyy ajamaan voitosta tiimille. Meillä on aina ollut sama käytäntö, että jos toisella on parempi vauhti ajaa voitosta, hänelle annetaan tilaisuus”, Rosberg selvitti.

Rosberg juuttui Fernando Alonson McLarenin taakse, ja lopussa vielä Force Indian Nico Hülkenberg pääsi hänen ohitseen.

”Nicolla oli enemmän kumia jäljellä, ja kun omat renkaani olivat kylmenneet, hän pääsi ohittamaan. En todellakaan halunnut tällaista kotikisaa, mutta niin vain kävi.”

Lewis Hamilton sai nyt voittoja täyteen saman numeron, millä ajaa kilpaa.

”44. voitto ei olisi voinut tulla parempaan paikkaan. On kahdeksan vuotta, kun voitin Monacossa. Tämä oli aivan erikoispäivä, sillä kävin yhden kaikkein rajuimmista kisoistani, mitä muistan. Kun joutui ajamaan sillä alueella, ettei tee virheitä, ja selviytyy voittajana maaliin, tunne on uskomaton”, Hamilton hehkutti.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?