Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nuori Oliver Lindell nousee kohisten golflistoilla, Tiger Woods jäi jo taakse

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Suomen Olympiakomitea
Sandra Salonen ja Oliver Lindell (oik.) tekivät suomalaista golf- ja olympiahistoriaa elokuussa 2014, kun he osallistuivat nuorten olympialaisiin Kiinassa.
Sandra Salonen ja Oliver Lindell (oik.) tekivät suomalaista golf- ja olympiahistoriaa elokuussa 2014, kun he osallistuivat nuorten olympialaisiin Kiinassa. Kuva: Suomen Olympiakomitea

Porvoolainen Oliver Lindell on tuoreimman golfin maailmanlistan ainoa suomalaisammattilainen, joka kykeni parantamaan asemiaan.

17-vuotias nuorukainen nousi listalla sijalle 540 ja ohitti samalla itsensä Tiger Woodsin, joka on valahtanut lamakautensa aikana jo sijalle 543. Virstanpylväästä kertoi ensimmäisenä Golfpiste.com.

Vielä viime vuoden lopussa Lindell ei mahtunut tuhannen parhaan golfarin joukkoon. Tämän vuoden puolella hän on napsinut kärkisijoja pohjoismaisella NGL-kiertueella (Nordic Golf League). Viimeksi hän sijoittui toiseksi Karlskronassa Ruotsissa..

Aivan suomalaisten terävimpään kärkeen Lindell ei kuitenkaan vielä yllä. Euroopan kiertueella pelaavat Mikko Ilonen (sijoitus nyt 239:s), Roope Kakko (277:s), Mikko Korhonen (327:s) ja Aasian ADT-kiertueella pelaava Janne Kaske (529:s) menettivät kuitenkin kaikki asemiaan tuoreimmalla listalla.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!